İŞTE GEBZE ESKİHİSAR'DA DENİZDEN ÇIKARILANLAR
İŞTE GEBZE ESKİHİSAR'DA DENİZDEN ÇIKARILANLAR
KOCAELİ HABERİ
Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Gebze Eskihisar Sahili’nde dip temizliği yapıldı. Eskihisar sahilinde yapılan dip temizliğinde, denizden çıkarılan atıkların boyutu şaşkınlıkla karşılandı ve tepkilere neden oldu.
Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda yürütülen çalışmalara profesyonel dalgıçlar, Gebze’nin denize açılan kapısı Eskihisar sahilinde dip temizliği çalışması gerçekleştirdi.
ATIKLAR ESKİHİSAR SAHİLİ’NDE KARAYA ÇIKARILDI
Kocaeli Büyükşehir Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda yürütülen çalışmada profesyonel dalgıçlar, Gebze Eskihisar Sahili’nde gerçekleştirdikleri dalış ile atıkları temizledi. Uzun yıllardır denizin dibinde biriken atıklar, dalgıçların özverili çalışmalarıyla su altından çıkarılarak karaya alındı. Bu sayede hem deniz ekosisteminin korunması sağlandı hem de sahilin ziyaretçilere daha güvenli ve temiz bir ortam sunması mümkün hale geldi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
