İŞTE CHP KOCAELİ İL KONGRESİNDE İLÇELERİN EĞİLİMLERİ

Siyaset 24.02.2020 - 20:19, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İŞTE CHP KOCAELİ İL KONGRESİNDE İLÇELERİN EĞİLİMLERİ

KH/CENGİZYÜCAK Kocaeli'de nefesler tutuldu 1 Mart 2020 tarihinde gerçekleşecek olan CHP il kongresinde Harun Yıkdızlı, Hikmet Erenkaya ve Bozkurt Uslu olmak üzere 3 adayın yarışacağı biliniyor. Geçtiğimiz hafta 57 il kongre  delegeleriyle bir araya gelen Darıca ilçe başkanı Gökhan Aktaş, değerlendirme toplantının sonunda yapılan oylamada oy birliğili ile Darıca Ilçe örgütü olark Harun Yıldızlı yi destekleme kararı verdiler.  CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız  "Delegelerimizin genel teammülünün Harun Yıldızlı’dan yana karar verdiğinden dolayı delegenin iradesine saygı duyduğumuzu Kamuoyuna saygı ile arz ederiz. " açıklamasında bulundu.. Körfez ve Darıca’nın ardından 5 ilçeden daha CHP İl Başkan Adayı Harun Yıldızlı’ya destek gelmesi bekleniyor. Bu akşam ve yarın akşam delegasyonla bir araya gelecek olan Derince, Başiskele, Dilovası, Çayırova ve Kandıra ilçe başkanlarının Yıldızlı’ya destek açıklaması yapması bekleniyor. İzmit, Göcük ve Kartepe’de delegelerinin eğilimi Hikmet Erenkaya yönünde olurken, Karamürsel İlçe Örgütünde de Harun Yıldızlı'ya oy verecek delege saysının daha fazla olduğu dile getiriliyor.. Gebze'de toplam sayısı 106 olan delegeden, Harun Yıldızlı'nın önde olduğu ama Hikmet Erenkaya'ya da Yıldızlı'ya yakın bir oranda oy çıkacağı konuşuluyor..    İŞTE İLÇE İLÇE OY KULLANACAK DELEGE SAYISI Başiskele: 22 (Harun Yıkdızlı önde) Çayırova: 37 (Harun Yıkdızlı önde) Darıca: 57 (Harun Yıkdızlı dedi) Derince: 52 (Harun Yıkdızlı önde) Dilovası: 5 (Harun Yıkdızlı önde) Gebze: 106 (Harun Yıkdızlı önde) Gölcük: 60 (Hikmet Erenkaya önde) İzmit: 145 (Hikmet Erenkaya önde) Kandıra: 15 (Hikmet Erenkaya önde) Karamürsel: 20 (Harun Yıkdızlı önde) Kartepe: 32 (Hikmet Erenkaya önde) Körfez: 47 (Harun Yıkdızlı dedi) TOPLAM: 600

KH/CENGİZYÜCAK Kocaeli'de nefesler tutuldu 1 Mart 2020 tarihinde gerçekleşecek olan CHP il kongresinde Harun Yıkdızlı, Hikmet Erenkaya ve Bozkurt Uslu olmak üzere 3 adayın yarışacağı biliniyor.

Geçtiğimiz hafta 57 il kongre  delegeleriyle bir araya gelen Darıca ilçe başkanı Gökhan Aktaş, değerlendirme toplantının sonunda yapılan oylamada oy birliğili ile Darıca Ilçe örgütü olark Harun Yıldızlı yi destekleme kararı verdiler. 

CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız  "Delegelerimizin genel teammülünün Harun Yıldızlı’dan yana karar verdiğinden dolayı delegenin iradesine saygı duyduğumuzu Kamuoyuna saygı ile arz ederiz. " açıklamasında bulundu..

Körfez ve Darıca’nın ardından 5 ilçeden daha CHP İl Başkan Adayı Harun Yıldızlı’ya destek gelmesi bekleniyor. Bu akşam ve yarın akşam delegasyonla bir araya gelecek olan Derince, Başiskele, Dilovası, Çayırova ve Kandıra ilçe başkanlarının Yıldızlı’ya destek açıklaması yapması bekleniyor.

İzmit, Göcük ve Kartepe’de delegelerinin eğilimi Hikmet Erenkaya yönünde olurken, Karamürsel İlçe Örgütünde de Harun Yıldızlı'ya oy verecek delege saysının daha fazla olduğu dile getiriliyor..

Gebze'de toplam sayısı 106 olan delegeden, Harun Yıldızlı'nın önde olduğu ama Hikmet Erenkaya'ya da Yıldızlı'ya yakın bir oranda oy çıkacağı konuşuluyor..   

İŞTE İLÇE İLÇE OY KULLANACAK DELEGE SAYISI
Başiskele: 22 (Harun Yıkdızlı önde)
Çayırova: 37 (Harun Yıkdızlı önde)
Darıca: 57 (Harun Yıkdızlı dedi)
Derince: 52 (Harun Yıkdızlı önde)
Dilovası: 5 (Harun Yıkdızlı önde)
Gebze: 106 (Harun Yıkdızlı önde)
Gölcük: 60 (Hikmet Erenkaya önde)
İzmit: 145 (Hikmet Erenkaya önde)
Kandıra: 15 (Hikmet Erenkaya önde)
Karamürsel: 20 (Harun Yıkdızlı önde)
Kartepe: 32 (Hikmet Erenkaya önde)
Körfez: 47 (Harun Yıkdızlı dedi)
TOPLAM: 600

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.