İLHAN YILDIRIM ONLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Siyaset 20.09.2020 - 14:45, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İLHAN YILDIRIM ONLARA TEŞEKKÜR ETTİ

KOCAELİ HABERİ Dün gerçekleşen Ak parti Dilovası İlçe Kongresinde ilçe başkanı seçilen İlhan Yıldırım bir teşekkür mesajı yayınladı; Değerli Dilovalı hemşerilerim, AK Parti 5. Olağan İlçe Kongremizi birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdik. Kongremize teşrif eden; AK Parti Kocaeli Milletvekilleri: İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu AK Parti Kocaeli İl Başkanı: Mehmet Ellibeş Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı: Doç.Dr. Tahir Büyükakın AK Parti Kocaeli Geçmiş Dönem İl Başkanları: Mahmut Civelek, Şemsettin Ceyhan AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı:Yasemin Özdemir AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı: Baki Özdemir Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili: Yaşar Çakmak Dilovası Belediye Başkanı: Hamza Şayir Çayırova Belediye Başkanı: Bünyamin Çiftçi Darıca Belediye Başkanı: Muzaffer Bıyık Gebze Belediye Başkanı: Zinnur Büyükgöz Kandıra Belediye Başkanı: Adnan Turan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı:Servet Günay AK Parti Darıca İlçe Başkanı: Ufuk Acay AK Parti Gebze İlçe Başkanı: Recep Kaya AK Parti Körfez İlçe Başkanı: Ramazan Tuna AK Parti Kandıra İlçe Başkanı: Erol Ölmez AK Parti Derince İlçe Başkanı: Koray Merdan AK Parti Kartepe İlçe Başkanı:Sadık Yılmaz MHP Dilovası İlçe Başkanı:Aliosman Ayaz AK Parti Geçmiş Dönem Gençlik Kolları Başkanı:Emre Kahraman Dilovası Geçmiş Dönem Belediye Başkanı: Ali Toltar Kadın Kolları Başkanı ve Yönetimine Gülay Artut, Gençlik Kolları Başkanı ve Yönetimine, Emre Sarıca, Belediye Meclis Üyelerine, Mahalle Başkanları ve Teşkilatları'na, Mahalle Muhtarlarına, KADEF Başkanı: Ömer Yıldırım Kars-Ardahan-Iğdır Dernek Başkanı: Ekrem Ejder'e Katılım ve desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Görevi devraldığım 7 sene boyunca Dilovası'na hizmet eden kıymetli başkanım Osman Akbulut  ve yönetimine teşekkür ediyorum. TÜRKİYE için KOCAELİ için Dilovası için var gücümüzle çalışacağız. Genel Başkanımız CUMHURBAŞKANIMIZ Recep Tayyip ERDOĞAN'a her zamankinden daha fazla destek olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle Kongre sürecine kadar görevimiz boyunca bizlere yardımcı olan İlçe Teşkilatımızın tüm üyelerimize, teşekkür ediyor, yeni dönemin hayırlı olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.
KOCAELİ HABERİ Dün gerçekleşen Ak parti Dilovası İlçe Kongresinde ilçe başkanı seçilen İlhan Yıldırım bir teşekkür mesajı yayınladı;

Değerli Dilovalı hemşerilerim,
AK Parti 5. Olağan İlçe Kongremizi birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdik. Kongremize teşrif eden;
AK Parti Kocaeli Milletvekilleri: İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu
AK Parti Kocaeli İl Başkanı: Mehmet Ellibeş
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı: Doç.Dr. Tahir Büyükakın
AK Parti Kocaeli Geçmiş Dönem İl Başkanları: Mahmut Civelek, Şemsettin Ceyhan
AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı:Yasemin Özdemir
AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı: Baki Özdemir
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili: Yaşar Çakmak
Dilovası Belediye Başkanı: Hamza Şayir
Çayırova Belediye Başkanı: Bünyamin Çiftçi
Darıca Belediye Başkanı: Muzaffer Bıyık
Gebze Belediye Başkanı: Zinnur Büyükgöz
Kandıra Belediye Başkanı: Adnan Turan
AK Parti Çayırova İlçe Başkanı:Servet Günay
AK Parti Darıca İlçe Başkanı: Ufuk Acay
AK Parti Gebze İlçe Başkanı: Recep Kaya
AK Parti Körfez İlçe Başkanı: Ramazan Tuna
AK Parti Kandıra İlçe Başkanı: Erol Ölmez
AK Parti Derince İlçe Başkanı: Koray Merdan
AK Parti Kartepe İlçe Başkanı:Sadık Yılmaz
MHP Dilovası İlçe Başkanı:Aliosman Ayaz
AK Parti Geçmiş Dönem Gençlik Kolları Başkanı:Emre Kahraman
Dilovası Geçmiş Dönem Belediye Başkanı: Ali Toltar
Kadın Kolları Başkanı ve Yönetimine Gülay Artut, Gençlik Kolları Başkanı ve Yönetimine, Emre Sarıca, Belediye Meclis Üyelerine, Mahalle Başkanları ve Teşkilatları'na, Mahalle Muhtarlarına,
KADEF Başkanı: Ömer Yıldırım
Kars-Ardahan-Iğdır Dernek Başkanı: Ekrem Ejder'e Katılım ve desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum.

Görevi devraldığım 7 sene boyunca Dilovası'na hizmet eden kıymetli başkanım Osman Akbulut  ve yönetimine teşekkür ediyorum. TÜRKİYE için KOCAELİ için Dilovası için var gücümüzle çalışacağız.

Genel Başkanımız CUMHURBAŞKANIMIZ Recep Tayyip ERDOĞAN'a her zamankinden daha fazla destek olacağız.
Bu duygu ve düşüncelerle Kongre sürecine kadar görevimiz boyunca bizlere yardımcı olan İlçe Teşkilatımızın tüm üyelerimize, teşekkür ediyor, yeni dönemin hayırlı olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.