MİLLET İTTİFAKI KOCAELİ'DE Kİ O AÇILIŞTA BULUŞTU

Güncel 19.09.2021 - 23:32, Güncelleme: 19.09.2021 - 23:32
 

MİLLET İTTİFAKI KOCAELİ'DE Kİ O AÇILIŞTA BULUŞTU

KOCAELİ HABERİ
İzmit Belediyesi Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in hayata geçirdiği "İzmit Belediyesi Kadın Girişimciler Merkezi'nin açılışı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in katılımlarıyla gerçekleşti.. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in gerçekleştirdiği İZGİM’in açılış programına ev sahibi İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Muğla Milletvekili Metin Ergün, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Burak Akburak, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Gelecek Partisi İl Başkanı Serap Çakır, Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü, Demokrat Parti İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, İYİ Parti ve CHP İlçe Başkanları, STK Başkanları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.  KADIN EKSENLİ ÖZEL ÇALIŞMALAR İZGİM’de kadına yönelik şiddetin önüne geçilmesi, toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanması, eşitlikçi bir toplumsal yapının inşası ile kadının sosyal ve ekonomik hayata aktif katılması için çalışmalar yapacak olan İZGİM’de İzmit’te yaşayan ve desteklenmesi gereken kadın, ve ailelerin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yapılacak. Ayrıca kadın, çocuk ve ailelere yönelik sorunları çözmek için danışmanlık ve rehberlik hizmeti verilecek.
KOCAELİ HABERİ

İzmit Belediyesi Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in hayata geçirdiği "İzmit Belediyesi Kadın Girişimciler Merkezi'nin açılışı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in katılımlarıyla gerçekleşti..

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in gerçekleştirdiği İZGİM’in açılış programına ev sahibi İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Muğla Milletvekili Metin Ergün, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Burak Akburak, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Gelecek Partisi İl Başkanı Serap Çakır, Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü, Demokrat Parti İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, İYİ Parti ve CHP İlçe Başkanları, STK Başkanları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

KADIN EKSENLİ ÖZEL ÇALIŞMALAR

İZGİM’de kadına yönelik şiddetin önüne geçilmesi, toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanması, eşitlikçi bir toplumsal yapının inşası ile kadının sosyal ve ekonomik hayata aktif katılması için çalışmalar yapacak olan İZGİM’de İzmit’te yaşayan ve desteklenmesi gereken kadın, ve ailelerin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yapılacak. Ayrıca kadın, çocuk ve ailelere yönelik sorunları çözmek için danışmanlık ve rehberlik hizmeti verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.