ONLARIN İMDADINA HALUK LEVENT'İN AHBAPLARI YETİŞTİ

Güncel 25.01.2022 - 00:15, Güncelleme: 25.01.2022 - 00:22
 

ONLARIN İMDADINA HALUK LEVENT'İN AHBAPLARI YETİŞTİ

KOCAELİ HABERİ
Yoğun kar yağışı nedeniyle araçlarıyla tarfikte kalanların yardımına Haluk Levent'in kurucusu olduğu AHBAP yardım gurubu yetişti.. Ünlü sanatçı Haluk Levent o anları sosyal medyadan "Yollarda kalan araçlar için bizleri etiketliyorsunuz. Yolları açacak gücümüz yok ama şu anda İstanbul’un tüm otobanlarındayız. Yolda mahsur kalanlara su,yiyecek, bebek bezi desteği veriyoruz. Desteğimiz tüm gece sürecek" açıklaması ile paylşatı..
KOCAELİ HABERİ

Yoğun kar yağışı nedeniyle araçlarıyla tarfikte kalanların yardımına Haluk Levent'in kurucusu olduğu AHBAP yardım gurubu yetişti..

Ünlü sanatçı Haluk Levent o anları sosyal medyadan "Yollarda kalan araçlar için bizleri etiketliyorsunuz. Yolları açacak gücümüz yok ama şu anda İstanbul’un tüm otobanlarındayız. Yolda mahsur kalanlara su,yiyecek, bebek bezi desteği veriyoruz. Desteğimiz tüm gece sürecek" açıklaması ile paylşatı..

Bir 1 kişi ve kar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.