GÖKHAN YAVAŞER'İN KARARI RESMİ GAZETEDE YAYINLANDI

18.09.2020 - 05:22, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GÖKHAN YAVAŞER'İN KARARI RESMİ GAZETEDE YAYINLANDI

KOCAELİ HABERİ- CENGİZ YUCAK Gebze İlçe Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Gökhan Yavaşer, 7 Mayıs 2020 tarihinde Iğdır Gençlik ve Spor il Müdürlüğüne vekaleten atanmıştı.  Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne vekaleten atanan Gökhan Yavaşer'in müdürlüğü asaleten onaylandı. Bu sabah yayınlanan Resmi Gazetedeki Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2020-426 nolu kararında "Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Gökhan Yavaşer atanmıştır" ibaresi yer aldı Gökhan Yavaşer bu karar sonrasında sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Biiznillah Durmak yok çalışmaya devam  Sayın Cumhurbaşkanı'mızın yüksek tensipleri ile vekaleten yürütmekte olduğum Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine asaleten atanmış bulunmaktayım. Bu görevi şahsıma layık gören ve güvenen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'a, Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU'na ve Emeği olanlara şükranlarımı arz ediyorum. Üzerimde emeği olan çok değerli büyüklerime, dualarını esirgemeyen ve her daim yanımda olan aileme,arkadaşlarıma ve sevenlerime Teşekkürlerimi arz ediyorum. Rabbim Yar ve yardımcımız olsun,atanan diğer müdürlerimizede hayırlı olsun."  

KOCAELİ HABERİ- CENGİZ YUCAK Gebze İlçe Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Gökhan Yavaşer, 7 Mayıs 2020 tarihinde Iğdır Gençlik ve Spor il Müdürlüğüne vekaleten atanmıştı. 

Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne vekaleten atanan Gökhan Yavaşer'in müdürlüğü asaleten onaylandı. Bu sabah yayınlanan Resmi Gazetedeki Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2020-426 nolu kararında "Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Gökhan Yavaşer atanmıştır" ibaresi yer aldı

Gökhan Yavaşer bu karar sonrasında sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Biiznillah Durmak yok çalışmaya devam 
Sayın Cumhurbaşkanı'mızın yüksek tensipleri ile vekaleten yürütmekte olduğum Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine asaleten atanmış bulunmaktayım.
Bu görevi şahsıma layık gören ve güvenen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'a, Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU'na ve Emeği olanlara şükranlarımı arz ediyorum.
Üzerimde emeği olan çok değerli büyüklerime, dualarını esirgemeyen ve her daim yanımda olan aileme,arkadaşlarıma ve sevenlerime Teşekkürlerimi arz ediyorum.
Rabbim Yar ve yardımcımız olsun,atanan diğer müdürlerimizede hayırlı olsun."
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.