GÖKHAN ALTINTAŞ KOCAELİSPOR-TRABZON MAÇI ÖNCESİ RENGİNİ BELLİ ETTİ

13.01.2021 - 17:06, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GÖKHAN ALTINTAŞ KOCAELİSPOR-TRABZON MAÇI ÖNCESİ RENGİNİ BELLİ ETTİ

KOCAELİ HABERİ İkinci ligde şampiyonluk yolunda ilerleyen  1 maç eksiği ile 30 puanla 6. sırada bulunan Kocaelispor yarın saat 14:00'de kendi sahasında  maç fazlası ve 36 puan ile 2.sırada olan Hekimoğlu Trabzon ile oynayacak.. Aslen Trabzonlu olan Gebzeli genç iş adamı ve Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş yarın oynanacak maç öncesi memleketinin takımı Hekimoğlu Trabzon'u bugün İzmit'te kamp yaptığı otelede ziyaret ederek başarılar diledi.. Altıntaş bu ziyareti sosyal medyadan "Kocaelispor maçı öncesi kamp yaptığı otelde Hekimoğlu Fk kulübü hocam Osman Özköylü ve yönetici arkadaşımız Kadir Kantepin ve kulüp müdürümüz Ali Celal Kaşarcı yı ziyaret ettim" sözleri ile paylaştı..

KOCAELİ HABERİ İkinci ligde şampiyonluk yolunda ilerleyen  1 maç eksiği ile 30 puanla 6. sırada bulunan Kocaelispor yarın saat 14:00'de kendi sahasında  maç fazlası ve 36 puan ile 2.sırada olan Hekimoğlu Trabzon ile oynayacak..

Aslen Trabzonlu olan Gebzeli genç iş adamı ve Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş yarın oynanacak maç öncesi memleketinin takımı Hekimoğlu Trabzon'u bugün İzmit'te kamp yaptığı otelede ziyaret ederek başarılar diledi..

Altıntaş bu ziyareti sosyal medyadan "Kocaelispor maçı öncesi kamp yaptığı otelde Hekimoğlu Fk kulübü hocam Osman Özköylü ve yönetici arkadaşımız Kadir Kantepin ve kulüp müdürümüz Ali Celal Kaşarcı yı ziyaret ettim" sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.