GEBZELİ ÖMER SEVENLERİNİ YASA BOĞDU

Yaşam 21.01.2021 - 10:43, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZELİ ÖMER SEVENLERİNİ YASA BOĞDU

KOCAELİ HABERİ Gebzeli genç Ömer Dağkan yaşamını yitirdi.. Gebze Cumhuriyet Mahallesinde oturan ve geniş bir kesim tarafından tanınıp sevilen Bingöl'lü Şevket Dağkan'ın oğlu Ömer dağkan geçirmiş olduğu kaza sebebiyle iki gündür yoğun bakımda tedavi gördüğü hastanede yaşama veda etti.. Ömer Dağkan'ın vefat haberi Gebze'de üzüntü oluştururken, Gebze Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sedat Kıldacı Cenaze günü-saati bilgisinin daha sonra duyurulacağını belirtti Merhuma Allah'tan rahmet Ailesine tüm yakınların sabır ve başsağlığı diliyoruz

KOCAELİ HABERİ Gebzeli genç Ömer Dağkan yaşamını yitirdi..

Gebze Cumhuriyet Mahallesinde oturan ve geniş bir kesim tarafından tanınıp sevilen Bingöl'lü Şevket Dağkan'ın oğlu Ömer dağkan geçirmiş olduğu kaza sebebiyle iki gündür yoğun bakımda tedavi gördüğü hastanede yaşama veda etti..

Ömer Dağkan'ın vefat haberi Gebze'de üzüntü oluştururken, Gebze Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sedat Kıldacı Cenaze günü-saati bilgisinin daha sonra duyurulacağını belirtti

Merhuma Allah'tan rahmet Ailesine tüm yakınların sabır ve başsağlığı diliyoruz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.