GEBZELİ METİN DİNÇER VEFAT ETTİ

Yaşam 19.09.2020 - 12:53, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZELİ METİN DİNÇER VEFAT ETTİ

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK Gebze'nin en eski yerli eşraflarından merhum Süleyman Dinçer'in oğlu Oğuz Metin Dinçer vefat etti.. Gebzespor’un kurucularından olan ve yaşamının son anına kadar sıkı bir Gebzespor taraftarı ve destekçisi olan, tanıyan herkesin "Metin abi" diye seslendiği Oğuz Metin Dinçer yaşama veda etti.. Metin Dinçer'in cenazesi 20 Eylül 2020 pazar günü öğlen namazını müteakiben Gebze Çaban Mustafa Paşa camiinden kaldırılıp, Gebze Merkez mezarlığında toprağa defnedilecektir.. Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz..

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK Gebze'nin en eski yerli eşraflarından merhum Süleyman Dinçer'in oğlu Oğuz Metin Dinçer vefat etti..

Gebzespor’un kurucularından olan ve yaşamının son anına kadar sıkı bir Gebzespor taraftarı ve destekçisi olan, tanıyan herkesin "Metin abi" diye seslendiği Oğuz Metin Dinçer yaşama veda etti..

Metin Dinçer'in cenazesi 20 Eylül 2020 pazar günü öğlen namazını müteakiben Gebze Çaban Mustafa Paşa camiinden kaldırılıp, Gebze Merkez mezarlığında toprağa defnedilecektir..

Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.