GEBZELİ MECLİS ÜYESİ GÜLCAN AKSU CUMHURİYET İÇİN İŞTE BÖYLE KOŞTU

Siyaset 29.10.2026 - 18:43, Güncelleme: 29.10.2026 - 18:43
 

GEBZELİ MECLİS ÜYESİ GÜLCAN AKSU CUMHURİYET İÇİN İŞTE BÖYLE KOŞTU

KOCAELİ HABERİ
Büyükşehir, Osmangazi Köprüsü’nde bir ilki gerçekleştirdi; Binlerce adım Cumhuriyet için atıldı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet’in 103. yıl dönümünde tarihi bir organizasyona imza attı. İlk kez Osmangazi Köprüsü’nde gerçekleştirilen “Uluslararası Cumhuriyet Koşusu”, 6 bin 500 vatandaşın katılımıyla büyük bir buluşmaya dönüştü. 10 kilometrelik yarışta kadınlarda Elida Jelimo Korir, erkeklerde Ramazan Baştuğ birincilik kürsüsüne çıktı. Yeni Parti Gebze Belediye Meclis üyesi Gülcan Aksu kuzeni Fatih Aksu ile birlikte Osmangazi köprüsüne giderek yakasına taktığı yarışmacı nosu ile köprünün iki yakası arasındaki parkurda koşusunu tamamladı. Gülcan Aksu çok mutlu olduğu ve gurur duyduğu o anların videosunu sosyal medyadan şu ifadelrle paylaştı; "29 Ekim Cumhuriyet'in İzinde, Mücadelenin Peşinde Osmangazi Maratonu’nda attığımız her adım; azmin, disiplinin, sporun ve özgürlüğe olan inancımızın simgesidir. Cumhuriyet, nasıl ki büyük bir mücadeleyle kazanıldıysa, hayatın her alanında olduğu gibi sporda da başarı emek, kararlılık ve inanç ister. Her adımımızda Cumhuriyetimizin değerlerini yaşatıyor, her nefeste mücadele ruhumuzu büyütüyoruz. Yaşasın Cumhuriyet, yaşasın spor, yaşasın mücadele"
KOCAELİ HABERİ

Büyükşehir, Osmangazi Köprüsü’nde bir ilki gerçekleştirdi; Binlerce adım Cumhuriyet için atıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet’in 103. yıl dönümünde tarihi bir organizasyona imza attı. İlk kez Osmangazi Köprüsü’nde gerçekleştirilen “Uluslararası Cumhuriyet Koşusu”, 6 bin 500 vatandaşın katılımıyla büyük bir buluşmaya dönüştü. 10 kilometrelik yarışta kadınlarda Elida Jelimo Korir, erkeklerde Ramazan Baştuğ birincilik kürsüsüne çıktı.

Yeni Parti Gebze Belediye Meclis üyesi Gülcan Aksu kuzeni Fatih Aksu ile birlikte Osmangazi köprüsüne giderek yakasına taktığı yarışmacı nosu ile köprünün iki yakası arasındaki parkurda koşusunu tamamladı.

Gülcan Aksu çok mutlu olduğu ve gurur duyduğu o anların videosunu sosyal medyadan şu ifadelrle paylaştı;
"29 Ekim Cumhuriyet'in İzinde, Mücadelenin Peşinde
Osmangazi Maratonu’nda attığımız her adım; azmin, disiplinin, sporun ve özgürlüğe olan inancımızın simgesidir.
Cumhuriyet, nasıl ki büyük bir mücadeleyle kazanıldıysa, hayatın her alanında olduğu gibi sporda da başarı emek, kararlılık ve inanç ister. Her adımımızda Cumhuriyetimizin değerlerini yaşatıyor, her nefeste mücadele ruhumuzu büyütüyoruz.
Yaşasın Cumhuriyet, yaşasın spor, yaşasın mücadele"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.