GEBZE VERGİ DAİRESİ YENİ YERİNE TAŞINDI

10.07.2020 - 00:24, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE VERGİ DAİRESİ YENİ YERİNE TAŞINDI

KH/CENGİZYUCAK Gebze'deki vergi dareleri yeni yerine taşındı..   Gebze Sultanorhan Mahallesi Menzilhane Caddesi’nde uzun yıllar önce yapılan,1999 depreminde hasar görüp onarım geçiren Kocaeli Vergi Daresi Başkanlığı’na bağlı İlyasbey,Uluçınar ve Gebze İhtisas Vergi Dareleri ve Gebze Mal Müdürlüğü, Hacı Hall Mahallesi İstanbul Caddesi üzerinde (Gebze eski Adliye binası arkası) yeni kiralanan binasına taşındı. İlk olarak İlyasbey ve İhtsas Vergi Dareleri yeni binaya geçerken, diğer darelerin de kısa br süre sonra yeni yerinde hizmet vermeye başlayacakları öğrenldi..

KH/CENGİZYUCAK Gebze'deki vergi dareleri yeni yerine taşındı..  

Gebze Sultanorhan Mahallesi Menzilhane Caddesi’nde uzun yıllar önce yapılan,1999 depreminde hasar görüp onarım geçiren Kocaeli Vergi Daresi Başkanlığı’na bağlı İlyasbey,Uluçınar ve Gebze İhtisas Vergi Dareleri ve Gebze Mal Müdürlüğü, Hacı Hall Mahallesi İstanbul Caddesi üzerinde (Gebze eski Adliye binası arkası) yeni kiralanan binasına taşındı.

İlk olarak İlyasbey ve İhtsas Vergi Dareleri yeni binaya geçerken, diğer darelerin de kısa br süre sonra yeni yerinde hizmet vermeye başlayacakları öğrenldi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.