HAKAN URAL'DAN ŞOK AÇIKLAMA: 'TUTUKLAYIN!'

Dünya 07.01.2022 - 17:05, Güncelleme: 07.01.2022 - 17:08
 

HAKAN URAL'DAN ŞOK AÇIKLAMA: 'TUTUKLAYIN!'

KOCAELİ HABERİ
Oyuncu ve sunucu Hakan Ural (54), son dönemde yaptığı açıklamalarla sık sık adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz günlerde sağlık çalışanlarıyla ilgili söylediği sözler yüzünden eleştiri toplayan Ural, bu kez de koronavirüs için bir çözüm önerisi geliştirdi. "ACİL TUTUKLAYIN!" Bir süre önce koronavirüs testi pozitif çıkan ve hastanede gördüğü tedavinin ardından sağlığına kavuşan Hakan Ural, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Bill Gates'i hedef aldı. Ünlü isim, gönderisinde, "Koronavirüse çözüm önerim; Bill Gates'i acil neredeyse bulup, tutuklayın. Kapatın... Sağlam bir pazarlık yapıp, askeri müşterekte ne istiyorsa anlaşın. Bitsin bu çile! Usandık, bıktık..." ifadelerini kullandı.
KOCAELİ HABERİ

Oyuncu ve sunucu Hakan Ural (54), son dönemde yaptığı açıklamalarla sık sık adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz günlerde sağlık çalışanlarıyla ilgili söylediği sözler yüzünden eleştiri toplayan Ural, bu kez de koronavirüs için bir çözüm önerisi geliştirdi.

"ACİL TUTUKLAYIN!"

Bir süre önce koronavirüs testi pozitif çıkan ve hastanede gördüğü tedavinin ardından sağlığına kavuşan Hakan Ural, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Bill Gates'i hedef aldı. Ünlü isim, gönderisinde, "Koronavirüse çözüm önerim; Bill Gates'i acil neredeyse bulup, tutuklayın. Kapatın... Sağlam bir pazarlık yapıp, askeri müşterekte ne istiyorsa anlaşın. Bitsin bu çile! Usandık, bıktık..." ifadelerini kullandı.Hakan Ural'ın o sözleri olay oldu: Bill Gates'i tutuklayın!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.