FİKRET ORMAN'A BÜYÜK ŞOK

Spor 25.12.2021 - 11:33, Güncelleme: 25.12.2021 - 11:33
 

FİKRET ORMAN'A BÜYÜK ŞOK

KOCAELİ HABERİ
Beşiktaş'ın bugün 2019 yılı İdari ve Mali Kongresi Akatlar Spor Salonu'nda gerçekleştiriliyor. Toplantıda eski başkan Fikret Orman'ın kulüpten ihraç edilmesi için kongreye önerge verildi. İHRAÇ İSTEMİYLE SEVK ÖNERGESİ KABUL EDİLDİ Fikret Orman’ın kesin ihraç talebiyle disipline sevki için 114 imzalı dilekçe divan kuruluna verildi. Beşiktaş'ın eski başkanı Fikret Orman ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevki kabul edildi. Kaynak: cumhuriyet.com.tr
KOCAELİ HABERİ

Beşiktaş'ın bugün 2019 yılı İdari ve Mali Kongresi Akatlar Spor Salonu'nda gerçekleştiriliyor. Toplantıda eski başkan Fikret Orman'ın kulüpten ihraç edilmesi için kongreye önerge verildi.

İHRAÇ İSTEMİYLE SEVK ÖNERGESİ KABUL EDİLDİ

Fikret Orman’ın kesin ihraç talebiyle disipline sevki için 114 imzalı dilekçe divan kuruluna verildi. Beşiktaş'ın eski başkanı Fikret Orman ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevki kabul edildi.

Kaynak: cumhuriyet.com.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.