GEBZE HONDA'NIN YERİNE KARSLI İŞ ADAMI TALİP OLDU

30.09.2020 - 04:55, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE HONDA'NIN YERİNE KARSLI İŞ ADAMI TALİP OLDU

KOCAELİ HABERİ- CENGİZ YUCAK Honda geçtiğimiz yıl yaptığı açıklamada Çayırova Şekerpınar'da ki fabrikasının 2021 yılında üretimi sonlandıracağı duyurmuştu. Fabrikanın yerine aslen Karslı olan ünlü iş adamı Sezgin Baran Korkmaz'ın  yönetim kurulu başkanı olduğu SBK Holding, iştiraki Hexagon Mühendislik talip oldu.. Eylül 2021'de kapanacağı açıklanan Honda Gebze fabrikasının yeni sahibi belli oluyor. SBK Holding, iştiraki Hexagon Mühendislik adına fabrikayı 550 milyon TL'ye satın alıyor.  Fabrikada elektrikli araç üretimi yapılacak. SBK Holding, Türkiye ve komşu bölgelerdeki sıkıntılı varlıklara odaklanan bir risk sermayesi şirketidir. Şu anda SBK Holding finans, ilaç, maden, enerji, gayrimenkul, otomotiv, teknoloji ve lojistik gibi farklı sektörlere yatırım yapmakta ve grubun dünya çapında 5.000 civarında çalışanı bulunmaktadır. Merkez ofisi Türkiye'de bulunan SBK Holding, Avrupa, Rusya, Güney / Güneydoğu Asya, Amerika Birleşik Devletleri ve Belize'de faaliyet göstermektedir. KORKMAZ "YAKINDA SÜRPRİZLERİM VAR" Sezgin Baran Korkmaz ise bu haberler karşısında twitter sayfasından "Tüm varlığımla ülkemin ekonomisine ve istihdam a katkıda bulunmanın verdiği tarifsiz bir mutluluk benimki. Çok Yakında Yeni Süprizler Var" açıklaması yapmakla yetindi..  

KOCAELİ HABERİ- CENGİZ YUCAK Honda geçtiğimiz yıl yaptığı açıklamada Çayırova Şekerpınar'da ki fabrikasının 2021 yılında üretimi sonlandıracağı duyurmuştu. Fabrikanın yerine aslen Karslı olan ünlü iş adamı Sezgin Baran Korkmaz'ın  yönetim kurulu başkanı olduğu SBK Holding, iştiraki Hexagon Mühendislik talip oldu..

Eylül 2021'de kapanacağı açıklanan Honda Gebze fabrikasının yeni sahibi belli oluyor. SBK Holding, iştiraki Hexagon Mühendislik adına fabrikayı 550 milyon TL'ye satın alıyor. 

Fabrikada elektrikli araç üretimi yapılacak. SBK Holding, Türkiye ve komşu bölgelerdeki sıkıntılı varlıklara odaklanan bir risk sermayesi şirketidir. Şu anda SBK Holding finans, ilaç, maden, enerji, gayrimenkul, otomotiv, teknoloji ve lojistik gibi farklı sektörlere yatırım yapmakta ve grubun dünya çapında 5.000 civarında çalışanı bulunmaktadır. Merkez ofisi Türkiye'de bulunan SBK Holding, Avrupa, Rusya, Güney / Güneydoğu Asya, Amerika Birleşik Devletleri ve Belize'de faaliyet göstermektedir.

KORKMAZ "YAKINDA SÜRPRİZLERİM VAR"

Sezgin Baran Korkmaz ise bu haberler karşısında twitter sayfasından "Tüm varlığımla ülkemin ekonomisine ve istihdam a katkıda bulunmanın verdiği tarifsiz bir mutluluk benimki. Çok Yakında Yeni Süprizler Var" açıklaması yapmakla yetindi..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.