GEBZE'DE SAĞLIK NEREDEN NEREYE?

Dünya 07.08.2020 - 15:30, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE'DE SAĞLIK NEREDEN NEREYE?

KH/CENGİZYUCAK 1970 ve 80'li yıllarda 20 bin nufuslu Gebze'de sağlık hizmetleri 16 yataklı Gebze Devlet Hastanesi ve 10 civarında özel doktorlar tarafından yürütülürken bu doktorlardan en popüler olanları ise yukardaki fotoğraf karesinde yer alan Dr. Zeki Acar, Dr. Sabih Sebil, Dr. Fehmi Akman ve Dr. Mehmet Kavcar idi.. Yıl 2020 Gebze'nin nufusu 400 bine dayandı ve Gebze'nin sağlık hizmetleri için Gebze Fatih Devlet Hastanesi ile Darıca Farabi Hastanesinin yanısıra 10 civarındaki özel hasataneler 1000'e yakın yatak kapasitesi ve bini aşkın doktorlar tarafından karşılanmakta.. Ve tabi ki 70 ve 80'li yılların temiz havalı ve doğal gıdalı  Gebzesinde, Gebzeliler hasataenelere de doktorlara da pek fazal ihtiyaç duymuyorlardı..  

KH/CENGİZYUCAK 1970 ve 80'li yıllarda 20 bin nufuslu Gebze'de sağlık hizmetleri 16 yataklı Gebze Devlet Hastanesi ve 10 civarında özel doktorlar tarafından yürütülürken bu doktorlardan en popüler olanları ise yukardaki fotoğraf karesinde yer alan Dr. Zeki Acar, Dr. Sabih Sebil, Dr. Fehmi Akman ve Dr. Mehmet Kavcar idi..

Yıl 2020 Gebze'nin nufusu 400 bine dayandı ve Gebze'nin sağlık hizmetleri için Gebze Fatih Devlet Hastanesi ile Darıca Farabi Hastanesinin yanısıra 10 civarındaki özel hasataneler 1000'e yakın yatak kapasitesi ve bini aşkın doktorlar tarafından karşılanmakta..

Ve tabi ki 70 ve 80'li yılların temiz havalı ve doğal gıdalı  Gebzesinde, Gebzeliler hasataenelere de doktorlara da pek fazal ihtiyaç duymuyorlardı..  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.