Gebze'de Genç Kız Şoktan Çıkamadı

Yaşam 19.06.2019 - 22:13, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Gebze'de Genç Kız Şoktan Çıkamadı

Uzun yıllardır birbirlerine aşık olan çiftlerden damat Nuh,  kız arkadaşına öyle bir evlilik teklifi yaptı ki Rabia uzun zaman kendine gelemedi. Geçtiğimiz akşam Gebze Gölcüönü Meydanı muhteşem bir evlilik teklifine tanıklık etti. Çevrede bulunan esnafın ve meydanda oturan vatandaşların alkışları arasında yaşanan bu teklif karşısında gelin hanım uzun süre kendine gelemedi. Birkaç gündür hazırlık yapan Nuh ve Rabia'nın iş arkadaşı evlilik teklifi için başka bir nokta düşünmüş ve ona göre hazırlık yapmışlar. Ancak Rabia'nın uyanıklığı işin içine girince program iptal edilmiş. Son dakika ya kadar teklif için bir yerlere götürüleceğini düşünen Rabia ümidi kesmiş ve işine geri dönmüş. Bu arada boş durmayan Nuh çevre esnafın ve meydanda bulunan vatandaşlarında yardımı ile Rabia'nın çalıştığı iş yerinin önünde bulunan ağaçları balonlarla, pankartlala doldurmuş, aynı zamanda Rabia'nın iş yerinin kapısından  teklifi yapacağı yere mumlar ve gül yapraklarıyla yol yapmış. En son olarak Rabia'yı dışarıya çıkaran iş arkadaşı şaşkınlığı ve şokun başlangıcı oldu. Çevrede bulunan esnaf ve vatandaşların alkışları arasında, etrafda yanan volkanlar ve mumlar arasında  evlilik teklifini yapan Nuh evlilik teklifinde bulundu, evlililk teklifinin iptal olduğunu düşünerek ters köşeye yatan Rabia ağlayarak titrek bir sesle evet cevabı verdi.  Rabia'nın heyecanı o kadar çoktu  titreyen parmaklarına damat yüzüğü zor takdı.

Uzun yıllardır birbirlerine aşık olan çiftlerden damat Nuh,  kız arkadaşına öyle bir evlilik teklifi yaptı ki Rabia uzun zaman kendine gelemedi.
Geçtiğimiz akşam Gebze Gölcüönü Meydanı muhteşem bir evlilik teklifine tanıklık etti. Çevrede bulunan esnafın ve meydanda oturan vatandaşların alkışları arasında yaşanan bu teklif karşısında gelin hanım uzun süre kendine gelemedi. Birkaç gündür hazırlık yapan Nuh ve Rabia'nın iş arkadaşı evlilik teklifi için başka bir nokta düşünmüş ve ona göre hazırlık yapmışlar. Ancak Rabia'nın uyanıklığı işin içine girince program iptal edilmiş. Son dakika ya kadar teklif için bir yerlere götürüleceğini düşünen Rabia ümidi kesmiş ve işine geri dönmüş.
Bu arada boş durmayan Nuh çevre esnafın ve meydanda bulunan vatandaşlarında yardımı ile Rabia'nın çalıştığı iş yerinin önünde bulunan ağaçları balonlarla, pankartlala doldurmuş, aynı zamanda Rabia'nın iş yerinin kapısından  teklifi yapacağı yere mumlar ve gül yapraklarıyla yol yapmış. En son olarak Rabia'yı dışarıya çıkaran iş arkadaşı şaşkınlığı ve şokun başlangıcı oldu. Çevrede bulunan esnaf ve vatandaşların alkışları arasında, etrafda yanan volkanlar ve mumlar arasında  evlilik teklifini yapan Nuh evlilik teklifinde bulundu, evlililk teklifinin iptal olduğunu düşünerek ters köşeye yatan Rabia ağlayarak titrek bir sesle evet cevabı verdi.  Rabia'nın heyecanı o kadar çoktu  titreyen parmaklarına damat yüzüğü zor takdı.
Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.