Instagram yeni özelliğini ilk kez Türkiye'de test edecek

Güncel 14.01.2022 - 15:25, Güncelleme: 14.01.2022 - 15:25
 

Instagram yeni özelliğini ilk kez Türkiye'de test edecek

kocaelihaberi
Her geçen gün yeni bir özellikle güncelleme yapan Instagram, yeni özelliğini ilk kez Türkiye'de test etti. TikTok benzeri bir özelliği uygulamaya koyan Instagram, bu kez de hikâye akışlarında değişikliğe gitti. Yana kaydırarak bir diğer hikâyeye geçiş yaptığımız eski özellik yerine artık aşağı doğru bir akışta hikâye geçişi sağlanacak. Hikâye cevaplama butonunda ise herhangi bir değişiklik olmayacak. Pazarlasmyon.com'da yer alan habere göre; TikTok benzeri bir deneyim yaşatmaya hazırlanan Instagram, bunun yanı sıra birçok farklı özellik sunmaya da hazırlanıyor.  Bunların arasında; yeni bir ana sayfa yapısı, kronolojik sıralama, profil sayfasındaki gönderilerin yerini düzenlemek gibi özellikler bulunuyor. Şimdilik sadece Brezilya ve Türkiye'de test edilen özelliklerin tüm kullanıcılara ne zaman sunulacağı ise henüz belli değil.
kocaelihaberi

Her geçen gün yeni bir özellikle güncelleme yapan Instagram, yeni özelliğini ilk kez Türkiye'de test etti.

TikTok benzeri bir özelliği uygulamaya koyan Instagram, bu kez de hikâye akışlarında değişikliğe gitti. Yana kaydırarak bir diğer hikâyeye geçiş yaptığımız eski özellik yerine artık aşağı doğru bir akışta hikâye geçişi sağlanacak. Hikâye cevaplama butonunda ise herhangi bir değişiklik olmayacak.

Pazarlasmyon.com'da yer alan habere göre; TikTok benzeri bir deneyim yaşatmaya hazırlanan Instagram, bunun yanı sıra birçok farklı özellik sunmaya da hazırlanıyor. 

Bunların arasında; yeni bir ana sayfa yapısı, kronolojik sıralama, profil sayfasındaki gönderilerin yerini düzenlemek gibi özellikler bulunuyor. Şimdilik sadece Brezilya ve Türkiye'de test edilen özelliklerin tüm kullanıcılara ne zaman sunulacağı ise henüz belli değil.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.