Özgür Özel Fatma Kaplan'ı Türkiye'ye örnek gösterdi ama Kocaelililer öyle düşünmüyor!

Siyaset 28.09.2021 - 07:22, Güncelleme: 28.09.2021 - 07:39
 

Özgür Özel Fatma Kaplan'ı Türkiye'ye örnek gösterdi ama Kocaelililer öyle düşünmüyor!

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
 İzmit Belediyesi Çınar Halk Market, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, TBMM Grup Başkanvekili Özgür Özel ve PM üyesi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ile Adana Milletvekili Burhanettin Bulut'un katılımları ile açıldı..  CHP TBMM Grup Başkanvekili Özgür Özel, törende yaptığı konuşmada, “Türkiye’de nasıl yöneteceksiniz diyenlere göğsümüzü gere gere ‘İzmit’i nasıl yönetiyorsak, Türkiye’yi de öyle yöneteceğiz’ dedirten bir Fatma Kaplan Hürriyet ” ifadelerine yer verdi.. İşte Özgür Özel'in bu sözleri Kocaeli siyaset kulislerinde dalga dalga yayılarak geniş bir yankı buldu ve "Yapmayın sayın Özgür Özel, keşke bu lafı hiç söylemesydiniz. Çünkü Fatma Kaplan Hürriyet İzmit'i çok kötü yönetiyor" tepkilerine neden oldu.. Zira hizmette 3. yılını tamamlamasına ramak kalan Fatma Kaplan Hürriyet'in hafızalarda kalan iki şeyden birisi Ekrem İmamaoğlu'nun  desteği ile İBB'ye bağlı KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi iş birliği ile planlanan 143 konutluk projenin açılışı ve diğeri de yine Ekrem İmamaoğlu'nun  desteği ile İBB'den ücretsiz temin edilen sebze fidelerinin Kocaeli'nin ilçelerinde halka ücretsiz dağıtılması.. Tabi ki üçüncü hafızlarda kalacak olan da CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, TBMM Grup Başkanvekili Özgür Özel ve PM üyesi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ile Adana Milletvekili Burhanettin Bulut'un katılımları ile açılan Çınar Halk Market olacak.. Yani Sayın Özgür Özel eğer siz Türkiye'yi Fatma Kaplan Hürriyet'in İzmit'i yönettiği gibi yönetmeye talipseniz, Türkiye'nin yandığının resmidir.. Çünkü Fatma Kaplan Hürriyet İzmit'i hiç  iyi yönetmiyor..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

 İzmit Belediyesi Çınar Halk Market, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, TBMM Grup Başkanvekili Özgür Özel ve PM üyesi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ile Adana Milletvekili Burhanettin Bulut'un katılımları ile açıldı.. 

CHP TBMM Grup Başkanvekili Özgür Özel, törende yaptığı konuşmada, “Türkiye’de nasıl yöneteceksiniz diyenlere göğsümüzü gere gere ‘İzmit’i nasıl yönetiyorsak, Türkiye’yi de öyle yöneteceğiz’ dedirten bir Fatma Kaplan Hürriyet ” ifadelerine yer verdi..

İşte Özgür Özel'in bu sözleri Kocaeli siyaset kulislerinde dalga dalga yayılarak geniş bir yankı buldu ve "Yapmayın sayın Özgür Özel, keşke bu lafı hiç söylemesydiniz. Çünkü Fatma Kaplan Hürriyet İzmit'i çok kötü yönetiyor" tepkilerine neden oldu..

Zira hizmette 3. yılını tamamlamasına ramak kalan Fatma Kaplan Hürriyet'in hafızalarda kalan iki şeyden birisi Ekrem İmamaoğlu'nun  desteği ile İBB'ye bağlı KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi iş birliği ile planlanan 143 konutluk projenin açılışı ve diğeri de yine Ekrem İmamaoğlu'nun  desteği ile İBB'den ücretsiz temin edilen sebze fidelerinin Kocaeli'nin ilçelerinde halka ücretsiz dağıtılması..

Tabi ki üçüncü hafızlarda kalacak olan da CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, TBMM Grup Başkanvekili Özgür Özel ve PM üyesi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ile Adana Milletvekili Burhanettin Bulut'un katılımları ile açılan Çınar Halk Market olacak..

Yani Sayın Özgür Özel eğer siz Türkiye'yi Fatma Kaplan Hürriyet'in İzmit'i yönettiği gibi yönetmeye talipseniz, Türkiye'nin yandığının resmidir..
Çünkü Fatma Kaplan Hürriyet İzmit'i hiç  iyi yönetmiyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.