GEBZE BÖLGESİNDE İLK AŞI ONA YAPILDI

14.01.2021 - 17:04, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE BÖLGESİNDE İLK AŞI ONA YAPILDI

KOCAELİ HABERİ Sağlık Bakanlığı için Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası için ilk aşamada sağlıkçılara yapılacak olan 805 doz aşısı Darıca Farabi Hastanesine teslim edildi.. Darıca'da COVID -19 aşı uygulamamız Başladı Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğünde aşı Biriminde COVID-19 aşı uygulaması başladı. Darıca İlçe Sağlık Müdürümüz Dr. Ulaş Doğan ilk aşıyı yaptırarak, Ülkemiz ve sağlık çalışanlarımız için hayırlı olması dileklerini iletti.

KOCAELİ HABERİ Sağlık Bakanlığı için Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası için ilk aşamada sağlıkçılara yapılacak olan 805 doz aşısı Darıca Farabi Hastanesine teslim edildi..

Darıca'da COVID -19 aşı uygulamamız Başladı
Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğünde aşı Biriminde COVID-19 aşı uygulaması başladı. Darıca İlçe Sağlık Müdürümüz Dr. Ulaş Doğan ilk aşıyı yaptırarak, Ülkemiz ve sağlık çalışanlarımız için hayırlı olması dileklerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.