ERAY ŞAMDAN OLİMPİYATLARDAN MADALYA İLE DÖNÜYOR

Dünya 05.08.2021 - 15:00, Güncelleme: 05.08.2021 - 15:14
 

ERAY ŞAMDAN OLİMPİYATLARDAN MADALYA İLE DÖNÜYOR

KOCAELİ HABERİ
Darıca Belediye Spor Kulübü sporcusu ve Milli karatecimiz Eray Şamdan, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları erkekler kumite 67 kilo finalinde karşılaştığı rakibi Fransız Steven Da Costa'ya 5-0 mağlup olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. Tarihi bir başarının altına imzasını atan sporcumuz, olimpiyat oyunlarına ilk kez dahil edilen karatede ikinciliğe ulaştı ve böylece bu branş için verilen ilk gümüş madalyayı kazanmış oldu. Şampiyon sporcumuzu tebrik ediyoruz..
KOCAELİ HABERİ

Darıca Belediye Spor Kulübü sporcusu ve Milli karatecimiz Eray Şamdan, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları erkekler kumite 67 kilo finalinde karşılaştığı rakibi Fransız Steven Da Costa'ya 5-0 mağlup olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

Tarihi bir başarının altına imzasını atan sporcumuz, olimpiyat oyunlarına ilk kez dahil edilen karatede ikinciliğe ulaştı ve böylece bu branş için verilen ilk gümüş madalyayı kazanmış oldu.

Şampiyon sporcumuzu tebrik ediyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.