Gazeteci Orhan Uğuroğlu'na saldırı

Siyaset 15.01.2021 - 15:22, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Gazeteci Orhan Uğuroğlu'na saldırı

Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu'na saldırı gerçekleştirildi. Uğuroğlu şu anda Emniyet'te ifade veriyor. Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu'na saldırı yapıldı. Saldırı Uğuroğlu'nun evinin önünde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Orhan Uğuroğlu arabasına bineceği sırada arkadan gelen 3 kişilik bir grubun saldırısına uğradı. Saldırganların 34 plakalı bir araba ile geldiği belirtildi. Arabayı Uğuroğlu'nun üzerine süren saldırganların, bir partiden geldiklerini ve partileriyle uğraşmamasını Uğuroğlu'na söyledikleri öğrenildi. Emniyette ifade veren Uğuroğlu'nun sağlığı iyi durumda.

Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu'na saldırı gerçekleştirildi. Uğuroğlu şu anda Emniyet'te ifade veriyor.

Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu'na saldırı yapıldı. Saldırı Uğuroğlu'nun evinin önünde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Orhan Uğuroğlu arabasına bineceği sırada arkadan gelen 3 kişilik bir grubun saldırısına uğradı. Saldırganların 34 plakalı bir araba ile geldiği belirtildi.

Arabayı Uğuroğlu'nun üzerine süren saldırganların, bir partiden geldiklerini ve partileriyle uğraşmamasını Uğuroğlu'na söyledikleri öğrenildi. Emniyette ifade veren Uğuroğlu'nun sağlığı iyi durumda.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.