FİKRİ IŞIK CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN RANDEVU İSTEDİ

Siyaset 07.07.2020 - 09:22, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

FİKRİ IŞIK CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN RANDEVU İSTEDİ

KH/CENGİZYUCAK Ak Parti Kocaeli eski il başkanlığı, Bilim Sanayi ve Teknoloji eski Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı ve Başbakan yardımcılığı gibi aktif görevlerde bulunan Fikri Işık, 2018 genel seçimlerinden sonra Ak parti Kocaeli milletvekili olarak siyaset yaşamını sürdürüyor..  Özellikle son bir kaç yıldan beri gerek seçim bölgesi Kocaeli ve gerekse de TBMM'de siyaseten sessizliğini koruyan Fikri Işık'ın yakın bir zaman öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek için Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'a görüşme talebini ilettiği iddia edildi.. Uzun yıllardan beri "Ak Parti Kocaeli'nin siyasi patronu" olarak bilinen ve son yıllarda ise siyaseten geri planda görülen Fikri Işık'ın, Ak Parti Genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek istediği iddiası siyasi kulislerde "Ak Parti İl kongresi için ince  hesaplar ve olası bir erken genel seçim iddiası karşısında Fikri Işık tekrar Kocaeli siyasetinin kumanda odasına oturmak ve tekrar dümenin başına geçerek rota belirlemek için start mı verdi" şeklinde bir soruyu da beraberinde getirdi.. Yıllardan beri hiç bir sorun yaşanmadan gerçekleştirilen Gençlik Kollları ve Kadın Kolları Başkanlarının atanmasında bile süreç kilitlenme noktasına gelmişse eğer, görünen o ki; Ak Parti Kocaeli siyaseten önümüzdeki günlerde çok şeye gebe..  DİPNOT: Kocaeli Ak Parti’nin 7 Şubat 2014 tarihinde gerçekleşen il kongresi için Ankara'ya çağrılan 4 aday adayondan Şemsettin Ceyhan il başkan aday olarak ilan edilirken, iddialı isimlerden birisi olan Adem Koç ise hayal kırıklığı yaşamıştı.. Bu kararı ö dönem Fikri Işık'ın takdiri olarak değerlendiren Adem Koç, Ak Parti Kocaelinin Fikri Işık'tan önceki  siyasi patrunu ve eski Bakan Nihat Ergün'ün takdiri ile geçtiğimiz günlerde Ali Babacan'ın DEVA Partisine kurucu il başkanı olarak atandı.. 

KH/CENGİZYUCAK Ak Parti Kocaeli eski il başkanlığı, Bilim Sanayi ve Teknoloji eski Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı ve Başbakan yardımcılığı gibi aktif görevlerde bulunan Fikri Işık, 2018 genel seçimlerinden sonra Ak parti Kocaeli milletvekili olarak siyaset yaşamını sürdürüyor.. 

Özellikle son bir kaç yıldan beri gerek seçim bölgesi Kocaeli ve gerekse de TBMM'de siyaseten sessizliğini koruyan Fikri Işık'ın yakın bir zaman öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek için Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'a görüşme talebini ilettiği iddia edildi..

Uzun yıllardan beri "Ak Parti Kocaeli'nin siyasi patronu" olarak bilinen ve son yıllarda ise siyaseten geri planda görülen Fikri Işık'ın, Ak Parti Genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek istediği iddiası siyasi kulislerde "Ak Parti İl kongresi için ince  hesaplar ve olası bir erken genel seçim iddiası karşısında Fikri Işık tekrar Kocaeli siyasetinin kumanda odasına oturmak ve tekrar dümenin başına geçerek rota belirlemek için start mı verdi" şeklinde bir soruyu da beraberinde getirdi..

Yıllardan beri hiç bir sorun yaşanmadan gerçekleştirilen Gençlik Kollları ve Kadın Kolları Başkanlarının atanmasında bile süreç kilitlenme noktasına gelmişse eğer, görünen o ki;
Ak Parti Kocaeli siyaseten önümüzdeki günlerde çok şeye gebe.. 

DİPNOT:
Kocaeli Ak Parti’nin 7 Şubat 2014 tarihinde gerçekleşen il kongresi için Ankara'ya çağrılan 4 aday adayondan Şemsettin Ceyhan il başkan aday olarak ilan edilirken, iddialı isimlerden birisi olan Adem Koç ise hayal kırıklığı yaşamıştı..

Bu kararı ö dönem Fikri Işık'ın takdiri olarak değerlendiren Adem Koç, Ak Parti Kocaelinin Fikri Işık'tan önceki  siyasi patrunu ve eski Bakan Nihat Ergün'ün takdiri ile geçtiğimiz günlerde Ali Babacan'ın DEVA Partisine kurucu il başkanı olarak atandı.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.