FATMA BAŞKAN DAĞITTI

Siyaset 27.06.2020 - 13:51, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

FATMA BAŞKAN DAĞITTI

KH/CENGİZYUCAK İzmit Belediye Başkanı ​Fatma Kaplan Hürriyet bugün Yükseköğretim Kurumları Sınavına giren öğrencilere maske, kalem ve su dağıttı.. Fatma Kaplan Hürriyet o anlaraı sosyal medya sayfasından "Yükseköğretim Kurumları Sınavına giren öğrencilerin ve okul önlerinde onları bekleyen ailelerin heyecanını paylaştık. Sınava maskesiz gelen öğrenciler için maske, kalem, su, tedarik ederken, evlatlarını bekleyen değerli aileler için de kek ve meyve suyu ikramlarımız oluyor. Bu vesileyle bir kez daha sınava giren öğrencilere başarılar diliyorum." açıklaması ile paylaştı..

KH/CENGİZYUCAK İzmit Belediye Başkanı ​Fatma Kaplan Hürriyet bugün Yükseköğretim Kurumları Sınavına giren öğrencilere maske, kalem ve su dağıttı..

Fatma Kaplan Hürriyet o anlaraı sosyal medya sayfasından "Yükseköğretim Kurumları Sınavına giren öğrencilerin ve okul önlerinde onları bekleyen ailelerin heyecanını paylaştık. Sınava maskesiz gelen öğrenciler için maske, kalem, su, tedarik ederken, evlatlarını bekleyen değerli aileler için de kek ve meyve suyu ikramlarımız oluyor. Bu vesileyle bir kez daha sınava giren öğrencilere başarılar diliyorum." açıklaması ile paylaştı..
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.