SEFA SİRMEN'DEN ÜZÜCÜ HABER

Sağlık 26.01.2022 - 17:16, Güncelleme: 26.01.2022 - 17:16
 

SEFA SİRMEN'DEN ÜZÜCÜ HABER

KOCAELİ HABERİ
CHP kocaeli eski milletvekili ve İzmit Büyükşehir eski belediye başkanı Sefa Sirmen koronavirüse yakalandı.. CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı, partililer arasında üzüntüye yol açan bu haberi "COVID-19 testinin pozitif çıktığını üzülerek öğrendiğim geçmiş dönem il başkanımız, milletvekilimiz ve belediye başkanımız kıymetli büyüğüm Sefa Sirmen'e acil şifalar diliyorum." sözleri ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

CHP kocaeli eski milletvekili ve İzmit Büyükşehir eski belediye başkanı Sefa Sirmen koronavirüse yakalandı..

CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı, partililer arasında üzüntüye yol açan bu haberi "COVID-19 testinin pozitif çıktığını üzülerek öğrendiğim geçmiş dönem il başkanımız, milletvekilimiz ve belediye başkanımız kıymetli büyüğüm Sefa Sirmen'e acil şifalar diliyorum." sözleri ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.