EYT GEBZE DERNEĞİNDEN ANLAMLI DEĞİŞİKLİK

29.02.2020 - 11:55, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

EYT GEBZE DERNEĞİNDEN ANLAMLI DEĞİŞİKLİK

 EYT GEBZE, Derneği  29.02.2020 cumartesi günü yapacağı tanıtım ve dayanışma gecesinde, Eyt Gebze derneğinin program akışı değiştirdi.. İŞTE O AÇIKLAMA Emeklilikte Yaşa Takılanlar Gebze Derneği olarak “ İdlip’te yaşanan hain saldırı ve şehit düşen askerlerimiz içimizi yakmıştır. İdlib’de görevli kahraman askerlerimize yönelik hain saldırı milletimizi ve ülkemizi derinden üzmüştür. Bu saldırıda şehit düşen 33 kahraman askerimize , evladımıza Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize şifa kederli ailelerine ve Türk halkına sabır diliyoruz. Biz EYT GEBZE, Derneği olarak, program akışımızı değiştirerek Gebze müftülüğü ile birlikte şehitlerimiz için Kuran ve mevlit okutacağız. Akabinde Genel Başkanımız Gönül Boran ÖZÜPAK basın açıklaması yapacaktır” dedi. Adres: Zümrüt Düğün Salonunda 29.02.2020 tarihinde saat 19:30 başlayacaktır  

 EYT GEBZE, Derneği  29.02.2020 cumartesi günü yapacağı tanıtım ve dayanışma gecesinde, Eyt Gebze derneğinin program akışı değiştirdi..

İŞTE O AÇIKLAMA

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Gebze Derneği olarak “ İdlip’te yaşanan hain saldırı ve şehit düşen askerlerimiz içimizi yakmıştır. İdlib’de görevli kahraman askerlerimize yönelik hain saldırı milletimizi ve ülkemizi derinden üzmüştür. Bu saldırıda şehit düşen 33 kahraman askerimize , evladımıza Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize şifa kederli ailelerine ve Türk halkına sabır diliyoruz.

Biz EYT GEBZE, Derneği olarak, program akışımızı değiştirerek Gebze müftülüğü ile birlikte şehitlerimiz için Kuran ve mevlit okutacağız.

Akabinde Genel Başkanımız Gönül Boran ÖZÜPAK basın açıklaması yapacaktır” dedi.

Adres: Zümrüt Düğün Salonunda 29.02.2020 tarihinde saat 19:30 başlayacaktır

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.