ESKİ BAŞKANLAR O AÇILIŞTA BULUŞTU

Siyaset 08.08.2020 - 13:49, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ESKİ BAŞKANLAR O AÇILIŞTA BULUŞTU

KH/CENGİZYUCAK Çayırova eski belediye başkanı Şevki Demirci ile Dilovası eski belediye başkanı Ali Toltar bugün Çayırovalı iş adamlarından olan Kurban Aktaş’ın döner salonu açılışına katıldılar.. İki eski Başkan eski günleri bol bol yadedikten sonra Kurban Aktaş'a yeni iş yerinde hayırlı ve bereketli kazançlar dilediler..

KH/CENGİZYUCAK Çayırova eski belediye başkanı Şevki Demirci ile Dilovası eski belediye başkanı Ali Toltar bugün Çayırovalı iş adamlarından olan Kurban Aktaş’ın döner salonu açılışına katıldılar..

İki eski Başkan eski günleri bol bol yadedikten sonra Kurban Aktaş'a yeni iş yerinde hayırlı ve bereketli kazançlar dilediler..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.