ABBAS SIR EVLENDİRDİ

Yaşam 18.12.2021 - 21:02, Güncelleme: 18.12.2021 - 22:58
 

ABBAS SIR EVLENDİRDİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Hürses Gazetesi sahibi Abbas Sır, kendisi gibi gazetecilik yapan kızı Yağmur Sır'ı evlendirdi.. Yağmur Sır ile Abdülkadir Durur bu akşam Darıca Beyaz Köşk Düğün Salonu’nda yapılan görkemli düğün töreni ile dünya evine girdiler. Sır ve Durur ailelerini bu mutlu gününde başta Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak, Çayırova eski belediye başkanı Şevki Demirci, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve Gebzespor Kulüp başkanı Recep Avcı olmak üzere iş, siyaset ve spor camiasından çok sayıda tanınmış sima ve yakınları yalnız bırakmayarak mutluluklarını paylaştılar.. Yağmur Sır ile Abdülkadir Durur çiftine yaşam boyu mutluluklar diliyoruz..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Hürses Gazetesi sahibi Abbas Sır, kendisi gibi gazetecilik yapan kızı Yağmur Sır'ı evlendirdi..

Yağmur Sır ile Abdülkadir Durur bu akşam Darıca Beyaz Köşk Düğün Salonu’nda yapılan görkemli düğün töreni ile dünya evine girdiler.

Sır ve Durur ailelerini bu mutlu gününde başta Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak, Çayırova eski belediye başkanı Şevki Demirci, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve Gebzespor Kulüp başkanı Recep Avcı olmak üzere iş, siyaset ve spor camiasından çok sayıda tanınmış sima ve yakınları yalnız bırakmayarak mutluluklarını paylaştılar..

Yağmur Sır ile Abdülkadir Durur çiftine yaşam boyu mutluluklar diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.