AK PARTİ GEBZE// Av.Güler Şahin Gençay nereye koşuyor?

Siyaset 22.10.2021 - 11:03, Güncelleme: 22.10.2021 - 11:31
 

AK PARTİ GEBZE// Av.Güler Şahin Gençay nereye koşuyor?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Ak Parti Gebze'nin 30 Kasım 2014 tarihinde yapılan ilçe kongresinde Hasan Soba'nın listesinde yer alarak İlçe Yönetim kurulu üyesi olan Av.Güler Şahin Gençay, 21 Aralık 2017 tarihinde kongresiz olarak ilçe başkanlığına atanan İrfan Ayar'ın yönetim listesinde yer alamadı.. Siyaset kulislerinde Av.Güler Şahin Gençay için "Hasan Soba ve diğer yöneticileri ile birlikte sayfası kapandı" yorumları yaplıyordu ki; 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde eski ilçe başkanı Hasan Soba ile birlikte Gebze Belediye Meclisi aday listesinin en üst sıralarında yer aldığı görüldü.. Av.Güler Şahin Gençay'ın listeye girişini kimileri eski ilçe başkanı Hasan Soba'ya bağlarken kimileri ise Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile Erzurum İspir'den hemşeri olmasına bağladı.. Şimdi ise 2023 Milletvekili genel seçim takvimi yaklaştıkça Av.Güler Şahin Gençay'ın sahaya indiği görülüyor.  Av.Güler Şahin Gençay, eski siyasi ekip arkadaşlarını ziyaret ettikten sonra "Önceki dönemlerde ilçe yönetiminde birlikte görev yaptığımız Mustafa Demir ağabeyimizi, İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayımız Ramazan Özkürkçü ile birlikte ziyaret ettik. Biz güçlü bir aileyiz" paylaşımında bulunurken, yine kulislerde "Rüzgarı arkasına alan Av.Güler Şahin Gençay milletvekilliğine mi koşuyor" şeklinde merak uyandırdı.. Av.Güler Şahin Gençay bu sabah Gebze Belediyesi Güzide Kafe Restoran'da ki kahvaltısını da "Belediye Başkan yardımcımız Mehmet Dinç ve meclis üyesi arkadaşlarımız Ahmet Mallkoc, Ayhan Yılmaz, Ümit Akın, Hulya Aydın Çamdalı ile gelenekselleşen cuma kahvaltımız." notu ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Ak Parti Gebze'nin 30 Kasım 2014 tarihinde yapılan ilçe kongresinde Hasan Soba'nın listesinde yer alarak İlçe Yönetim kurulu üyesi olan Av.Güler Şahin Gençay, 21 Aralık 2017 tarihinde kongresiz olarak ilçe başkanlığına atanan İrfan Ayar'ın yönetim listesinde yer alamadı..

Siyaset kulislerinde Av.Güler Şahin Gençay için "Hasan Soba ve diğer yöneticileri ile birlikte sayfası kapandı" yorumları yaplıyordu ki; 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde eski ilçe başkanı Hasan Soba ile birlikte Gebze Belediye Meclisi aday listesinin en üst sıralarında yer aldığı görüldü..

Av.Güler Şahin Gençay'ın listeye girişini kimileri eski ilçe başkanı Hasan Soba'ya bağlarken kimileri ise Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile Erzurum İspir'den hemşeri olmasına bağladı..

Şimdi ise 2023 Milletvekili genel seçim takvimi yaklaştıkça Av.Güler Şahin Gençay'ın sahaya indiği görülüyor.  Av.Güler Şahin Gençay, eski siyasi ekip arkadaşlarını ziyaret ettikten sonra "Önceki dönemlerde ilçe yönetiminde birlikte görev yaptığımız Mustafa Demir ağabeyimizi, İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayımız Ramazan Özkürkçü ile birlikte ziyaret ettik. Biz güçlü bir aileyiz" paylaşımında bulunurken, yine kulislerde "Rüzgarı arkasına alan Av.Güler Şahin Gençay milletvekilliğine mi koşuyor" şeklinde merak uyandırdı..

Av.Güler Şahin Gençay bu sabah Gebze Belediyesi Güzide Kafe Restoran'da ki kahvaltısını da "Belediye Başkan yardımcımız Mehmet Dinç ve meclis üyesi arkadaşlarımız Ahmet Mallkoc, Ayhan Yılmaz, Ümit Akın, Hulya Aydın Çamdalı ile gelenekselleşen cuma kahvaltımız." notu ile paylaştı..
Bir Ayhan Yılmaz, Güler Şahin Gençay, Mehmet Dinç ve Ahmet Malkoc dahil 7 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.