BAŞKAN BÜYÜKGÖZ ÖĞRENCİLERLE TRAFİK EĞİTİMİ DERSİNE KATILDI

İlçeler 28.12.2021 - 17:32, Güncelleme: 28.12.2021 - 17:32
 

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ ÖĞRENCİLERLE TRAFİK EĞİTİMİ DERSİNE KATILDI

KOCAELİ HABERİ
Trafik kurallarının teorik ve uygulamalı olarak öğretildiği Trafik Eğitim Parkı’nı ziyaret eden Başkan Büyükgöz derste öğrencilerle trafikte uymamız gereken kurallar üzerine sohbet etti.  Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Trafik Eğitim Parkı’nı ziyaret ederek, eğitim alan öğrencilerin dersine katıldı. Eğlenceli slayt gösterimi eşliğinde trafik kurallarının teorik ve uygulamalı olarak öğretildiği Trafik Eğitim Parkı’nı ziyaret eden Başkan Büyükgöz derste öğrencilerle trafikte uymamız gereken kurallar üzerine sohbet etti.  ‘Ağaç yaşken eğilir’ atasözünden hareketle, gelecek nesillere trafik bilinci aşılama konusunda sorumluluk alan Gebze Belediyesi, kurduğu trafik eğitim parkurunda ilköğretim çocuklarına eğitim veriyor. Arapçeşme Mahallesi’nde bulunan trafik eğitim parkında ilköğretim okulu öğrencilerine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde verilen eğitimlerde çocuklara trafik kuralları uygulamalı olarak anlatılıyor. TEORİK VE UYGULAMALI EĞİTİM Teorik ve görsel destekli trafik kuralları hakkında bilgi sahibi olan öğrencilere, mekanik araçlarla uygulama yaptırılıyor. Eğitimin çocuklar için daha neşeli bir hal alması için trafik kurallarının anlatıldığı çizgi filmler de izlettiriliyor. Öğrencilerle trafik eğitimi hakkında sohbet eden Başkan Büyükgöz, “Trafik kazalarını en az indirmenin başlıca yolu bilinçlenmek, trafik kurallarını doğru şekilde öğrenmek, öğretmekten geçiyor. KURALLARI ÖĞRENELİM VE UYALIM Trafik Eğitimi, eğitimin en önemli, en yaşamsal branşlarından biridir. Zira modern dünyanın en önemli sorunları arasında trafik kazaları ve bu kazaların neden olduğu can ve mal kayıpları yer alır. Bu sorunun tek çözümü var. O da trafik kurallarını doğru şekilde öğrenmek ve kurallara harfiyen uymaktır. Sizler burada öğrendiğiniz kuralları evlerinizde anne ve babanıza, kardeşlerinize de anlatın. Büyüklerinize trafikte kurallara uymaları gerektiğini hatırlatın. Okulunuzda ve bundan sonraki eğitim hayatınızda sizlere başarılar dilerim” dedi. 
KOCAELİ HABERİ

Trafik kurallarının teorik ve uygulamalı olarak öğretildiği Trafik Eğitim Parkı’nı ziyaret eden Başkan Büyükgöz derste öğrencilerle trafikte uymamız gereken kurallar üzerine sohbet etti. 

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Trafik Eğitim Parkı’nı ziyaret ederek, eğitim alan öğrencilerin dersine katıldı. Eğlenceli slayt gösterimi eşliğinde trafik kurallarının teorik ve uygulamalı olarak öğretildiği Trafik Eğitim Parkı’nı ziyaret eden Başkan Büyükgöz derste öğrencilerle trafikte uymamız gereken kurallar üzerine sohbet etti.  ‘Ağaç yaşken eğilir’ atasözünden hareketle, gelecek nesillere trafik bilinci aşılama konusunda sorumluluk alan Gebze Belediyesi, kurduğu trafik eğitim parkurunda ilköğretim çocuklarına eğitim veriyor. Arapçeşme Mahallesi’nde bulunan trafik eğitim parkında ilköğretim okulu öğrencilerine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde verilen eğitimlerde çocuklara trafik kuralları uygulamalı olarak anlatılıyor.

TEORİK VE UYGULAMALI EĞİTİM

Teorik ve görsel destekli trafik kuralları hakkında bilgi sahibi olan öğrencilere, mekanik araçlarla uygulama yaptırılıyor. Eğitimin çocuklar için daha neşeli bir hal alması için trafik kurallarının anlatıldığı çizgi filmler de izlettiriliyor. Öğrencilerle trafik eğitimi hakkında sohbet eden Başkan Büyükgöz, “Trafik kazalarını en az indirmenin başlıca yolu bilinçlenmek, trafik kurallarını doğru şekilde öğrenmek, öğretmekten geçiyor.

KURALLARI ÖĞRENELİM VE UYALIM

Trafik Eğitimi, eğitimin en önemli, en yaşamsal branşlarından biridir. Zira modern dünyanın en önemli sorunları arasında trafik kazaları ve bu kazaların neden olduğu can ve mal kayıpları yer alır. Bu sorunun tek çözümü var. O da trafik kurallarını doğru şekilde öğrenmek ve kurallara harfiyen uymaktır. Sizler burada öğrendiğiniz kuralları evlerinizde anne ve babanıza, kardeşlerinize de anlatın. Büyüklerinize trafikte kurallara uymaları gerektiğini hatırlatın. Okulunuzda ve bundan sonraki eğitim hayatınızda sizlere başarılar dilerim” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.