28 Şubat davası: Komutanlardan ikisi tutuklandı biri gözaltında

Gündem 19.08.2021 - 19:05, Güncelleme: 19.08.2021 - 19:05
 

28 Şubat davası: Komutanlardan ikisi tutuklandı biri gözaltında

GÜNDEM
28 Şubat davasında cezası kesinleşip hakkında yakalama kararı verilen emekli generallerden Çetin Doğan ve Çevik Bir tutuklandı. Mahkeme dün, Yargıtay’ın hapis cezalarını onamasının ardından 28 Şubat davasında müebbet hapis cezası alan dönemin Genelkurmay 2’nci başkanı Çevik Bir ve Genelkurmay Harekat başkanı Çetin Doğan dahil 14 sanık hakkında tutuklama kararı vermişti. 28 Şubat davası: dönemin Jandarma Genel Komutanlığı Harekat Başkanı emekli Korgeneral Hakkı Kılınç da gözaltına alındı
GÜNDEM

28 Şubat davasında cezası kesinleşip hakkında yakalama kararı verilen emekli generallerden Çetin Doğan ve Çevik Bir tutuklandı.

Mahkeme dün, Yargıtay’ın hapis cezalarını onamasının ardından 28 Şubat davasında müebbet hapis cezası alan dönemin Genelkurmay 2’nci başkanı Çevik Bir ve Genelkurmay Harekat başkanı Çetin Doğan dahil 14 sanık hakkında tutuklama kararı vermişti.

28 Şubat davası: dönemin Jandarma Genel Komutanlığı Harekat Başkanı emekli Korgeneral Hakkı Kılınç da gözaltına alındı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.