ELAZIĞ'DA YİNE DEPREM OLDI!

27.12.2020 - 09:49, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ELAZIĞ'DA YİNE DEPREM OLDI!

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre Elazığ'da 5,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Rasathane'nin aktardığı bilgilere göre bu sabah saat: 09:37'de göre Elazığ'da meydana gelen depremin 5,3 büyüklüğünde olduğu ve yerin 15,94 km derinlikte olduğu kaydedildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: "Elazığ'daki depremde şu ana kadar olumsuz bir durum yok. Tüm ekiplerimiz sahada taramalarına devam ediyor." dedi..

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre Elazığ'da 5,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Rasathane'nin aktardığı bilgilere göre bu sabah saat: 09:37'de göre Elazığ'da meydana gelen depremin 5,3 büyüklüğünde olduğu ve yerin 15,94 km derinlikte olduğu kaydedildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: "Elazığ'daki depremde şu ana kadar olumsuz bir durum yok. Tüm ekiplerimiz sahada taramalarına devam ediyor." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.