'KOCAELİ'NİN İMAMOĞLUSU' YILDIZLI'DAN ÖYLE BİR JEST GELDİ Kİ

Siyaset 23.01.2022 - 19:05, Güncelleme: 23.01.2022 - 19:05
 

'KOCAELİ'NİN İMAMOĞLUSU' YILDIZLI'DAN ÖYLE BİR JEST GELDİ Kİ

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı'nın tıpkı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu çifti gibi siyasetini eşi Betül Yıldızlı ile birlikte el ele, kol kola ve omuz omuza yapmasından dolayı, siyaset kulislerinde kendisi için "Kocaeli'nin Ekrem İmamoğlusu" yakıştırması yapılıyor.. Başkanı Özgür Harun Yıldızlı'nın bugün doğum günü olan eşi Betül Yıldızlı için sosyal medya sayfasından "İyi ki sen varsın... Birlikte yaş alacağımız nice güzel yıllarda hep el ele yürüyelim. İyi ki doğdun hayat eşim." paylaşımında bulundu.. Başkan Yıldızlı'nın bu paylaşımı çok sayıda beğeni, yorum ve paylaşım aldı..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı'nın tıpkı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu çifti gibi siyasetini eşi Betül Yıldızlı ile birlikte el ele, kol kola ve omuz omuza yapmasından dolayı, siyaset kulislerinde kendisi için "Kocaeli'nin Ekrem İmamoğlusu" yakıştırması yapılıyor..

Başkanı Özgür Harun Yıldızlı'nın bugün doğum günü olan eşi Betül Yıldızlı için sosyal medya sayfasından "İyi ki sen varsın... Birlikte yaş alacağımız nice güzel yıllarda hep el ele yürüyelim.
İyi ki doğdun hayat eşim."
paylaşımında bulundu..

Başkan Yıldızlı'nın bu paylaşımı çok sayıda beğeni, yorum ve paylaşım aldı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.