DR. LÜTFÜ ÇETİNKAYA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Yaşam 28.12.2020 - 10:27, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DR. LÜTFÜ ÇETİNKAYA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

KOCAELİ HABERİ Yakalanmış olduğu Koronavirüs nedeniyle yaşama veda ederek, Gebzelileri ve sağlık camiasını yasa boğan  Özel Yüzyıl Gebze Hastanesi Başhekimi Dr. Lütfi Çetinkaya için bugün hastane önünde tören düzenlendi.. Gebze Yüzyıl Hastanesi önünde düzenlenen törene başta Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, Gebze İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Ak Parti Kocaeli eski milletvekili ve TÜBİTAK Martek Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Mehmet Ali Okur ve MÜSİAD Gebze şübe başkanı Serkan Beyaz olmak üzere çok sayıda vatandaş ve hastane personeli katıım sağladı.. Dr. Lütfü Çetinkaya'nın cenazesi buradaki törenin ardından İstanbul Ümraniye Ihlamurkuyu mezarlığına defnedilmek üzere son yolculuğuna uğurlandı.. Merhum Lütfü Çetinkaya'ya Allah'tan rahmet kederli ailesine ve sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz..   

KOCAELİ HABERİ Yakalanmış olduğu Koronavirüs nedeniyle yaşama veda ederek, Gebzelileri ve sağlık camiasını yasa boğan  Özel Yüzyıl Gebze Hastanesi Başhekimi Dr. Lütfi Çetinkaya için bugün hastane önünde tören düzenlendi..

Gebze Yüzyıl Hastanesi önünde düzenlenen törene başta Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, Gebze İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Ak Parti Kocaeli eski milletvekili ve TÜBİTAK Martek Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Mehmet Ali Okur ve MÜSİAD Gebze şübe başkanı Serkan Beyaz olmak üzere çok sayıda vatandaş ve hastane personeli katıım sağladı..
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve yürüyen insanlar
Dr. Lütfü Çetinkaya'nın cenazesi buradaki törenin ardından İstanbul Ümraniye Ihlamurkuyu mezarlığına defnedilmek üzere son yolculuğuna uğurlandı..

Merhum Lütfü Çetinkaya'ya Allah'tan rahmet kederli ailesine ve sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz.. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.