DR. KARAKUM DARICA'DAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Yaşam 03.12.2020 - 18:37, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DR. KARAKUM DARICA'DAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

KOCAELİ HABERİ Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi'nde acil tıp uzmanı olarak görev yapan ve koronavirüs nedeniyle 55 yaşında yaşamını yitiren Dr. Mehmet Karakum için hastane önünde tören düzenlendi. Törene katılan Meslektaşları, uğurlama töreninde gözyaşlarına boğuldu.. Dr. Mehmet Karakum'un cenazesi, bugün görev yaptığı Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servis bölümünün önüne getirilerek, hastane çalışanlarından helallik istendi. Törene Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş, Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan, Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu ile Mehmet Karakum'un eşi Nesibe Karakum ve çocukları ile yakınları katıldı. Dr. Karakum'un Türk bayrağına sarılı tabutuna görevi sırasında üzerinden çıkarmadığı önlüğü de konuldu. Eşi Nesibe Karakum, uzun süre tabuttan gözlerini alamadı. Merkez Camii'ne doğru yola çıkan cenaze arabasına karanfiller atan sağlık çalışanları, gözyaşı döktü. Dr. Mehmet Karakum’un cenazesi, kılınan namazın ardından Bağlarbaşı Mezarlığı’nda toprağa verildi.

KOCAELİ HABERİ Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi'nde acil tıp uzmanı olarak görev yapan ve koronavirüs nedeniyle 55 yaşında yaşamını yitiren Dr. Mehmet Karakum için hastane önünde tören düzenlendi. Törene katılan Meslektaşları, uğurlama töreninde gözyaşlarına boğuldu..

Dr. Mehmet Karakum'un cenazesi, bugün görev yaptığı Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servis bölümünün önüne getirilerek, hastane çalışanlarından helallik istendi. Törene Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş, Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan, Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu ile Mehmet Karakum'un eşi Nesibe Karakum ve çocukları ile yakınları katıldı. Dr. Karakum'un Türk bayrağına sarılı tabutuna görevi sırasında üzerinden çıkarmadığı önlüğü de konuldu. Eşi Nesibe Karakum, uzun süre tabuttan gözlerini alamadı. Merkez Camii'ne doğru yola çıkan cenaze arabasına karanfiller atan sağlık çalışanları, gözyaşı döktü. Dr. Mehmet Karakum’un cenazesi, kılınan namazın ardından Bağlarbaşı Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.