Dr. Haluk Feridun Tayfur’un Acı Günü!

Yaşam 30.09.2026 - 08:10, Güncelleme: 30.09.2026 - 08:10
 

Dr. Haluk Feridun Tayfur’un Acı Günü!

KOCAELİ HABERİ
Gebze’de 35 yıldan beri Doktor olarak hizmet veren, Verem Savaş Dispanseri ve İlyasbey Aile Sağlığı Merkezi Aile Hekimi Dr.Haluk Feridun Tayfur’un eşi Hayriye Tayfur yaşamını yitirdi. Ak Parti Gebnze İlçe Başkan vekili Raif Öztürk'ün eşinin ablası Hayriye Tayfur'un cenazesi bugün öğle namazına müteakip, Gebze Çoban Mustafapaşa Camisinden kaldırılacaktır. Ak Parti Gebnze İlçe Başkan Recep Kaya dün akşam Dr. Haluk Feridun Tayfur'u ziyaret ederek taziyede bulundu.. Kocaeli haberi Gazetesi olarak Merhumeye Allah’tan rahmet; başta Haluk FeridunTayfur olmak üzere  ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.   
KOCAELİ HABERİ

Gebze’de 35 yıldan beri Doktor olarak hizmet veren, Verem Savaş Dispanseri ve İlyasbey Aile Sağlığı Merkezi Aile Hekimi Dr.Haluk Feridun Tayfur’un eşi Hayriye Tayfur yaşamını yitirdi.

Ak Parti Gebnze İlçe Başkan vekili Raif Öztürk'ün eşinin ablası Hayriye Tayfur'un cenazesi bugün öğle namazına müteakip, Gebze Çoban Mustafapaşa Camisinden kaldırılacaktır.

Ak Parti Gebnze İlçe Başkan Recep Kaya dün akşam Dr. Haluk Feridun Tayfur'u ziyaret ederek taziyede bulundu..

Kocaeli haberi Gazetesi olarak Merhumeye Allah’tan rahmet; başta Haluk FeridunTayfur olmak üzere  ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.