DOĞUKAN YILDIZLI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
DOĞUKAN YILDIZLI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
KOCAELİ HABERİ
CHP Kocaeli milletvekili Harun Özgür Yıldızlı'nın yeğeni, CHP Murgul Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Yıldızlı elim bir kaza sonucu genç yaşta yaşama veda etti.
Doğukan Yıldızlı'nın cenazesi bugün Artvin Murgul'da kılınan ikindi namazının ardından toprağa verildi. Yıldızlı ailesini bu acı gününde yalnız bırakmayan çok sayıda dostları, arkadaşları ve Artvinli hemşerileri cenaze törenine akın ederek Yıldızlı ailesinin acısını paylaşıp, Doğukan Yıldızlı'yı son yolculuğuna birlikte uğurladılar..
Harun Özgür Yıldızlı cenaze törenin sonrası yaptığı paylaşımda duygularını şu ifadeşerle d,le getirdi;
"Yeğenimiz Doğukan Yıldızlı'yı Murgul Belediyesi önünde düzenlenen törenin ardından cenaze namazını kılarak son yolculuğuna uğurladık.
Bu acılı günümüzde bizleri yalnız bırakmayan Artvin İl Başkanımız Orhan Atan, Parti Meclisi Üyemiz Asiye Ergül, Kocaeli Milletvekillerimiz Muhip Kanko ve Nail Çiler, Artvin Belediye Başkanımız Bilgehan Erdem, Murgul Kaymakamı Zafer Şahin, Karamürsel Belediye Başkanımız Ahmet Çalık, Borçka Belediye Başkanımız Ercan Orhan, Murgul Belediye Başkanımız Mehmet Yıldırım, Kemalpaşa Belediye Başkanımız Erhan Yılmaz, Pazar Belediye Başkanımız Neşet Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyemiz Baran Aydın, önceki dönem Gölcük ilçe başkanımız kıymetli büyüğüm İsmet İşeri, önceki dönem il başkan yardımcımız değerli kardeşim Batuhan Bayındır, ilçe başkanlarımız, il genel meclisi üyelerimiz, belediye meclis üyelerimiz, muhtarlarımız, siyasi partilerin değerli temsilcileri ve Murgul, Borçka ve Artvin halkına teşekkür ediyorum.
Cenazemize katılamayıp çeşitli iletişim kanallarından taziye dileklerini ileten tüm eş, dost, arkadaş ve akrabalarıma da ailemiz adına teşekkür ediyor, yoğunluk nedeniyle arayıp da ulaşamayanların affına sığınıyorum.
Allah kimseyi böyle acılar ile imtihan etmesin, tekrar başımız sağ olsun."
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
