DİLOVALILARIN ACI GÜNÜ

Yaşam 26.09.2020 - 20:40, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DİLOVALILARIN ACI GÜNÜ

KOCAELİ HABERİ Dilovası'ında kurulu bulunan İMES Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Küçükay dün rahatsızlığı nedeniyle vefat etti. Küçükay’ın vefatı ile ilgili İMES OSB’den yapılan açıklamada, “Ülkesine olan sevdasıyla bilinen, tecrübeleriyle vatanına büyük hizmet etmiş olan iş insanı ve İMES OSB’nin Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Küçükay, rahatsızlığı nedeniyle hayata gözlerini yumdu. Başta İMES OSB olmak üzere, tüm sanayi camiasına, ailesine ve sevenlerine sabırlar niyaz ediyoruz.” ifadeleri kullanıldı. İrfan Küçükay için bugün düzenlenen cenaze töreninde sanayi ve iş dünyasından çok sayıda tanınmış simanın yansıra Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Ak Parti Kocaeli milletvekili ve Dilovası Belediyesi eski başkanı Cemil Yaman, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve Ak Parti Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım'da hazır bulunarak Dilovası sanayicisini son yolculuğuna uğurladılar.. Dilovasına katkıları ile bilinen İMES OSB Başkanı Küçükay'ın vefatı Dilovalılar arasında üzüntü oluştururken, cenaze töreninde Dilovası'nın önemli isimleri Cemil Yaman, Hamza şayir ve İlhan Yıldırım'ın üzgün halleri dikkatlerden kaçmadı.. 

KOCAELİ HABERİ Dilovası'ında kurulu bulunan İMES Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Küçükay dün rahatsızlığı nedeniyle vefat etti.

Küçükay’ın vefatı ile ilgili İMES OSB’den yapılan açıklamada, “Ülkesine olan sevdasıyla bilinen, tecrübeleriyle vatanına büyük hizmet etmiş olan iş insanı ve İMES OSB’nin Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Küçükay, rahatsızlığı nedeniyle hayata gözlerini yumdu. Başta İMES OSB olmak üzere, tüm sanayi camiasına, ailesine ve sevenlerine sabırlar niyaz ediyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

İrfan Küçükay için bugün düzenlenen cenaze töreninde sanayi ve iş dünyasından çok sayıda tanınmış simanın yansıra Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Ak Parti Kocaeli milletvekili ve Dilovası Belediyesi eski başkanı Cemil Yaman, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve Ak Parti Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım'da hazır bulunarak Dilovası sanayicisini son yolculuğuna uğurladılar..

Dilovasına katkıları ile bilinen İMES OSB Başkanı Küçükay'ın vefatı Dilovalılar arasında üzüntü oluştururken, cenaze töreninde Dilovası'nın önemli isimleri Cemil Yaman, Hamza şayir ve İlhan Yıldırım'ın üzgün halleri dikkatlerden kaçmadı.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.