DİLOVALILAR İÇİN GÜZEL GELİŞME

Sağlık 18.06.2019 - 22:39, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DİLOVALILAR İÇİN GÜZEL GELİŞME

13 Mar 2014 tarihindeki resmi açılışl yapılan ve Dilovası'nın ilk hastanesi olan 50 yataklı Dilovası Devlet Hastanesine doktor takviyesi yapıldı.. Dilovası belediye başkanı Hamza Şayir konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Kocaeli İl Sağlık Müdürümüz Şenol Ergüney ile görüşmelerimiz neticesinde Dilovası Devlet Hastanemizde Her Hafta Salı Günleri Kulak-Burun-Boğaz (KBB) doktoru görev yapacaktır." dedi..

13 Mar 2014 tarihindeki resmi açılışl yapılan ve Dilovası'nın ilk hastanesi olan 50 yataklı Dilovası Devlet Hastanesine doktor takviyesi yapıldı..
Dilovası belediye başkanı Hamza Şayir konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Kocaeli İl Sağlık Müdürümüz Şenol Ergüney ile görüşmelerimiz neticesinde Dilovası Devlet Hastanemizde Her Hafta Salı Günleri Kulak-Burun-Boğaz (KBB) doktoru görev yapacaktır." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.