DİLİPAK'TAN ŞAŞIRTAN DİLEKÇE

02.08.2020 - 22:43, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DİLİPAK'TAN ŞAŞIRTAN DİLEKÇE

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak'ın paylaştığı skandal dilekçe formunda velilerin okullarda, çocuklarına uygulanacak aşı, maske takma zorunluğu ve sosyal mesafe zorunluluğu gibi uygulamalardan mahrum bırakılması istendi. Dilipak'ın velilerin imzalayıp okullara vermesi için paylaştığı dilekçe örneğinde, "Okulda veya sınıfta herhangi bir sebeple ve herhangi bir surette çocuğuma aşı, sosyal mesafe, maske takma gibi zorunlulukların uygulanmasını istemiyorum ve buna rızam yoktur" ifadeleri yer aldı.

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak'ın paylaştığı skandal dilekçe formunda velilerin okullarda, çocuklarına uygulanacak aşı, maske takma zorunluğu ve sosyal mesafe zorunluluğu gibi uygulamalardan mahrum bırakılması istendi.

Dilipak'ın velilerin imzalayıp okullara vermesi için paylaştığı dilekçe örneğinde, "Okulda veya sınıfta herhangi bir sebeple ve herhangi bir surette çocuğuma aşı, sosyal mesafe, maske takma gibi zorunlulukların uygulanmasını istemiyorum ve buna rızam yoktur" ifadeleri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.