BÜYÜKAKIN FİKRİ IŞIK'I YALNIZ BIRAKMADI

Yaşam 20.01.2022 - 17:23, Güncelleme: 20.01.2022 - 17:46
 

BÜYÜKAKIN FİKRİ IŞIK'I YALNIZ BIRAKMADI

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli milletvekili Fikri Işık’ın amcasının oğlu fahrettin işık vefat etti. Fahrettin ışık bugün İzmit Kışladüzü Caminde kılınan cenaze namazı sonrasında toprağa defnedildi. Amcasının oğlu vefat eden  eski Başbakan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Fikri Işık'ı bu acı gününde Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve Kocaeli Büyükşehir belediye başkanı Tahir Büyükakın, Çayırova eski belediye başkanı Şevki Demirci  ve çok sayıda partili, sevenleri, yakınları yalnız bırakmadı.. Merhuma Allah’tan rahmet kederli Işık ailesine baş sağlığı diliyoruz.
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli milletvekili Fikri Işık’ın amcasının oğlu fahrettin işık vefat etti.

Fahrettin ışık bugün İzmit Kışladüzü Caminde kılınan cenaze namazı sonrasında toprağa defnedildi. Amcasının oğlu vefat eden  eski Başbakan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Fikri Işık'ı bu acı gününde Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve Kocaeli Büyükşehir belediye başkanı Tahir Büyükakın, Çayırova eski belediye başkanı Şevki Demirci  ve çok sayıda partili, sevenleri, yakınları yalnız bırakmadı..

Merhuma Allah’tan rahmet kederli Işık ailesine baş sağlığı diliyoruz.

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.