DARICALI ABDULHAMİT SEVENLER VALİ AKTAŞ’A GİTTİ

Siyaset 01.10.2026 - 17:16, Güncelleme: 01.10.2026 - 17:16
 

DARICALI ABDULHAMİT SEVENLER VALİ AKTAŞ’A GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
Ak Partili Darıca eski belediye başkanı Şükrü Karabacak'ın başkanlığında kurulan "Darıca Abdülhamid Han Vakfı" yönetimi bugün Kocaeli Valisi  Vali İlhami Aktaş'ı Gebze'de ki makamda ziyaret ettiler.. Bu ziyaret Valilik basın birimince medyaya şu ifadelerle servis edildi; "Darıca Belediyesi eski Başkanı ve Darıca Abdülhamid Han Camii ve Külliyesi Vakfı Başkanı Şükrü Karabacak, beraberindeki yönetimi ile Vali İlhami Aktaş’ı ziyaret ederek kabulleri sebebiyle teşekkürlerini iletti. Gebze Makamda gerçekleşen ziyarette Vali Aktaş, bir süre sohbet ettiği konuklarından vakıf çalışmaları hakkında bilgi alarak ziyaretleri sebebiyle teşekkür etti."
KOCAELİ HABERİ

Ak Partili Darıca eski belediye başkanı Şükrü Karabacak'ın başkanlığında kurulan "Darıca Abdülhamid Han Vakfı" yönetimi bugün Kocaeli Valisi  Vali İlhami Aktaş'ı Gebze'de ki makamda ziyaret ettiler..

Bu ziyaret Valilik basın birimince medyaya şu ifadelerle servis edildi;
"Darıca Belediyesi eski Başkanı ve Darıca Abdülhamid Han Camii ve Külliyesi Vakfı Başkanı Şükrü Karabacak, beraberindeki yönetimi ile Vali İlhami Aktaş’ı ziyaret ederek kabulleri sebebiyle teşekkürlerini iletti. Gebze Makamda gerçekleşen ziyarette Vali Aktaş, bir süre sohbet ettiği konuklarından vakıf çalışmaları hakkında bilgi alarak ziyaretleri sebebiyle teşekkür etti."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.