DARICALILAR GEBZE'YE GELMEKTEN KURTULDU

Dünya 17.09.2020 - 05:50, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DARICALILAR GEBZE'YE GELMEKTEN KURTULDU

KOCAELİ HABERİ Darıca'da araç plaka basım işlemleri artık Darıca’da gerçekleştirilebiliyor. Darıca’da plaka basılması ile ilgili çalışmalar neticesinde, Resmi kurumlarca, Darıca'da plaka basma izni verildi. Darıca Belediyesi ve Darıca Şoförler Odası işbirliğinde Darıca’ya plaka basım merkezi kazandırıldı. Darıcalılar artık başka ilçelere gitmeden Darıca Şoförler Odasında yeni plakalarını bastırabilecekler.. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Şoförler Odası’nda faaliyete geçen plaka basım merkezini ziyaret ederek Oda Başkanı Emin Serin’den basım çalışmaları hakkında bilgi aldı. PLAKA BASIMI İÇİN GEBZE'YE GELMEK ZORUNDAYDILAR Plaka basım merkezinde ‘41 DRC 41’ sembolik plakasını basan Başkan Bıyık konuşmasında  “Göreve geldiğimizden bu yana yerel yönetimler olarak Darıcamızın vizyonunun yükselmesine katkı sunmak ve her anlamda yeni kazanımlar elde etmek için çalışıyoruz. Bugüne kadar birçok ilke ve örnek projeye imza attık. Darıca oldukça hareketli bir yer. Araç alım ve satımının en fazla olduğu bu bölgede plaka basım merkezinin olmaması büyük bir eksiklikti. Plaka almak için Gebze’nin yollarına düşmekten Darıcalıları vatandaşlarımızı kurtardığı için Darıca Şoförler Odası Başkanımız Emin Serin’e teşekkür ederim. Merkezin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi..

KOCAELİ HABERİ Darıca'da araç plaka basım işlemleri artık Darıca’da gerçekleştirilebiliyor. Darıca’da plaka basılması ile ilgili çalışmalar neticesinde, Resmi kurumlarca, Darıca'da plaka basma izni verildi.

Darıca Belediyesi ve Darıca Şoförler Odası işbirliğinde Darıca’ya plaka basım merkezi kazandırıldı. Darıcalılar artık başka ilçelere gitmeden Darıca Şoförler Odasında yeni plakalarını bastırabilecekler..

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Şoförler Odası’nda faaliyete geçen plaka basım merkezini ziyaret ederek Oda Başkanı Emin Serin’den basım çalışmaları hakkında bilgi aldı.

PLAKA BASIMI İÇİN GEBZE'YE GELMEK ZORUNDAYDILAR

Plaka basım merkezinde ‘41 DRC 41’ sembolik plakasını basan Başkan Bıyık konuşmasında  “Göreve geldiğimizden bu yana yerel yönetimler olarak Darıcamızın vizyonunun yükselmesine katkı sunmak ve her anlamda yeni kazanımlar elde etmek için çalışıyoruz. Bugüne kadar birçok ilke ve örnek projeye imza attık. Darıca oldukça hareketli bir yer. Araç alım ve satımının en fazla olduğu bu bölgede plaka basım merkezinin olmaması büyük bir eksiklikti. Plaka almak için Gebze’nin yollarına düşmekten Darıcalıları vatandaşlarımızı kurtardığı için Darıca Şoförler Odası Başkanımız Emin Serin’e teşekkür ederim. Merkezin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.