DARICALI DADAŞLAR ARSALARINI DA ALDILAR

Dünya 04.08.2020 - 08:45, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DARICALI DADAŞLAR ARSALARINI DA ALDILAR

KH/CENGİZYUCAK Sivil Toplum Kuruluşu kurmanın ve yaşatmanın zor olduğu bir dönemde, uzun yıllardan beri faaliyelerine devam edene Darıca Erzurumlular Derneği üyeleri hem yeni lokallerini açtılar hem de lokalin yanındaki arasayı satın alarak dernek mülkiyetine kattılar.. Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü ve aynı Zamanda Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Başkan Vekili Şener Doğan dün Darıca'ya giderek Erzurumlular Derneğinin yeni yerine ziyarette bulunarak hayırlı olsun dileklerini bildirdi.. Darıca Erzurumlular Derneği Yusuf Akpunar bu ziyaret ile ilgili olarak "Derneğimize aldığımız arsanın yanındaki yeni lokalimiz ve arsamızı gören ve hayırlı olsun dilekleriyle beraber Sayın Müdürümüze ziyaretlerinden dolayı yönetim kurulumuz ve şahsım adıma Teşekkür Ederiz.." açıklamasında bulundu..

KH/CENGİZYUCAK Sivil Toplum Kuruluşu kurmanın ve yaşatmanın zor olduğu bir dönemde, uzun yıllardan beri faaliyelerine devam edene Darıca Erzurumlular Derneği üyeleri hem yeni lokallerini açtılar hem de lokalin yanındaki arasayı satın alarak dernek mülkiyetine kattılar..

Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü ve aynı Zamanda Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Başkan Vekili Şener Doğan dün Darıca'ya giderek Erzurumlular Derneğinin yeni yerine ziyarette bulunarak hayırlı olsun dileklerini bildirdi..

Darıca Erzurumlular Derneği Yusuf Akpunar bu ziyaret ile ilgili olarak "Derneğimize aldığımız arsanın yanındaki yeni lokalimiz ve arsamızı gören ve hayırlı olsun dilekleriyle beraber Sayın Müdürümüze ziyaretlerinden dolayı yönetim kurulumuz ve şahsım adıma Teşekkür Ederiz.." açıklamasında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.