DARICA'YA DESTEK ÇOKTU AMA..

15.12.2020 - 23:00, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DARICA'YA DESTEK ÇOKTU AMA..

KOCAELİ HABERİ Ziraat Türkiye kupası 5. Tur mücadelesinde bugün Galatasaray ile 3. Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği karşı karşıya geldi. Türk Telekom Stadı’ndaki Müsabakayı hakem Direnç Tonusluoğlu yönetirken, Darıca Gençler Birliği sahadan 1-0 yenik ayrılarak kupaya veda etti.. Darıca'nın takımı Darıca Gençler Birliğinin galip gelmesini çok arzulayan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Ak Parti darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay İstanbul'a giderek, Kulüp Başkanı Arif Gülen ile birlikte takımımızın yanında yer aldılar.. Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında kupanın en başarılı ekibi olan Galatasaray, sahasında Darıca Gençlerbirliği'ni ağırladı. Darıca Gençlerbirliği maç boyunca güçlü rakibine iyi direnirken, sarı kırmızılı takım Belhanda'nın 44. dakikada penaltıdan attığı golle tur atlayan taraf oldu.. Darıca Gençler Birliğinin süper lig takımı karşıasındaki başabaş mücadelesi ve ortaya koyduğu dirençli futbol spor otoritelerinin övgüsünü aldı..

KOCAELİ HABERİ Ziraat Türkiye kupası 5. Tur mücadelesinde bugün Galatasaray ile 3. Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği karşı karşıya geldi. Türk Telekom Stadı’ndaki Müsabakayı hakem Direnç Tonusluoğlu yönetirken, Darıca Gençler Birliği sahadan 1-0 yenik ayrılarak kupaya veda etti..

Darıca'nın takımı Darıca Gençler Birliğinin galip gelmesini çok arzulayan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Ak Parti darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay İstanbul'a giderek, Kulüp Başkanı Arif Gülen ile birlikte takımımızın yanında yer aldılar..

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında kupanın en başarılı ekibi olan Galatasaray, sahasında Darıca Gençlerbirliği'ni ağırladı. Darıca Gençlerbirliği maç boyunca güçlü rakibine iyi direnirken, sarı kırmızılı takım Belhanda'nın 44. dakikada penaltıdan attığı golle tur atlayan taraf oldu..

Darıca Gençler Birliğinin süper lig takımı karşıasındaki başabaş mücadelesi ve ortaya koyduğu dirençli futbol spor otoritelerinin övgüsünü aldı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.