DARICA'NIN GURUR KAYNAĞI OLDULAR

Röpotajlar 03.08.2019 - 13:45, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DARICA'NIN GURUR KAYNAĞI OLDULAR

Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen“Anne Dostu Hastane” Belgesi, Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesine verildi.. Vali Hüseyin Aksoy, anne ve bebek ölümlerini azaltmak, normal doğumu özendirmek, sezaryen oranlarını düşürmek ve sağlıklı nesiller yetiştirmek amacıyla anne ve bebek sağlığına yönelik çalışmalar başlatan Sağlık Bakanlığımız, Anne Dostu Hastane uygulamasıyla doğum hizmetleri sunumunun nitelik ve niceliğini artırarak anne adaylarının daha güvenilir ve kaliteli doğum hizmetine ulaşmalarını sağlayacak gerekli çalışmaları tamamlayan ve “Anne Dostu Hastane” ünvanı almaya hak kazanan Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş’e Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen “Anne Dostu Hastane” belgesini verdi. Valilik Makamında gerçekleşen programa; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mürsel Durmaz, İlaç / Sağlık Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Faruk Demirhan, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Gökhan Nalbant, Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Erkan Çelik, Darıca Farabi EAH Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, Başhekim yardımcıları,  Hastanede görev yapan kadın hastalıkları ve doğum uzmanı hekim ve ebeler katıldı..

Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen“Anne Dostu Hastane” Belgesi, Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesine verildi..
Vali Hüseyin Aksoy, anne ve bebek ölümlerini azaltmak, normal doğumu özendirmek, sezaryen oranlarını düşürmek ve sağlıklı nesiller yetiştirmek amacıyla anne ve bebek sağlığına yönelik çalışmalar başlatan Sağlık Bakanlığımız, Anne Dostu Hastane uygulamasıyla doğum hizmetleri sunumunun nitelik ve niceliğini artırarak anne adaylarının daha güvenilir ve kaliteli doğum hizmetine ulaşmalarını sağlayacak gerekli çalışmaları tamamlayan ve “Anne Dostu Hastane” ünvanı almaya hak kazanan Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş’e Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen “Anne Dostu Hastane” belgesini verdi.
Valilik Makamında gerçekleşen programa; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mürsel Durmaz, İlaç / Sağlık Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Faruk Demirhan, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Gökhan Nalbant, Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Erkan Çelik, Darıca Farabi EAH Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, Başhekim yardımcıları,  Hastanede görev yapan kadın hastalıkları ve doğum uzmanı hekim ve ebeler katıldı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.