DARICA KENT MEYDANI YIKILDI; O HÜZÜNLENDİ

16.10.2020 - 06:46, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DARICA KENT MEYDANI YIKILDI; O HÜZÜNLENDİ

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Kocaeli'nin Gebze İlçesi'ne bağlı Darıca Belediyesi, beldeye ayrı bir soluk kazandıracak olan "Kent Meydanı" projesi için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Darıca Belediyesi, beldeye ayrı bir çehre ve soluk verecek olan "Kent Meydanı" projesini hayata geçiriyor. Bu kapsamda kamulaştırılan 5 bin 375 metrekarelik alanda yapılan etüt çalışmalarının ardından, proje aşaması tamamlanarak, yapım aşamasına geçildi. Tahminen 23 Nisan 2008 bitirilmesi planlanan proje ile Darıca, modern bir şehir görüntüsüne kavuşacak. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, "Darıca Şehir Meydanı Projesi, yaklaşık 5 bin 375 metrekarelik bir alanda kurulacak. Otobüs duraklarının bulunduğu meydanı da içine alacak şekilde tasarlanan proje çevresinde, modern görünümlü bir saat kulesi, 250 metrekare kullanım alanı olan bir kafeterya, bin 650 metrekarelik tören alanı, yürüme yolları ve süs havuzları bulunacak. Merkez mahallelerde tamamlanan doğalgaz çalışmaları, bitmek üzere olan yeni belediye binası, yeraltına alınan elektrik telleri ve son olarak da kısa bir süre içinde başlayacağımız, "Darıca Kent Meydanı" ile, Darıca'nın çehresi tamamen değişmiş olacak. Darıca'nın modern bir kent olması yolundaki çabamız, bunda sonra da devam edecektir" dedi. DARICA KENT MEYDANI YIKILDI; O HÜZÜNLENDİ Yukarıdaki haber 01 Eylül 2020 tarihinde Darıca Belediyesi Basın Yayın birimi tarafından gazetelere servis edilmişti.. Aradan tam 13 yıl geçti ve yüzlerce kutlama ve etkinliklere ev sahipliği yapmış olan Darıca Kent Meydanı dün Muzaffer Bıyık'ın başkanlığı  yönetimindeki Belediye tarafından yıktırıldı. Ve yine Darıca Belediyesi basın yayından Bülent Anar bu kez bu haberi sosyal medyadan "Yalan Dünya . Yıl 2008 Kent Meydanı ha bitti ha bitecek derken Yıl 2020 şimdi de yıkıldı gitti" şeklindeki hüzünlü bir ifade ile duyurdu..

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Kocaeli'nin Gebze İlçesi'ne bağlı Darıca Belediyesi, beldeye ayrı bir soluk kazandıracak olan "Kent Meydanı" projesi için çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Darıca Belediyesi, beldeye ayrı bir çehre ve soluk verecek olan "Kent Meydanı" projesini hayata geçiriyor. Bu kapsamda kamulaştırılan 5 bin 375 metrekarelik alanda yapılan etüt çalışmalarının ardından, proje aşaması tamamlanarak, yapım aşamasına geçildi. Tahminen 23 Nisan 2008 bitirilmesi planlanan proje ile Darıca, modern bir şehir görüntüsüne kavuşacak. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, "Darıca Şehir Meydanı Projesi, yaklaşık 5 bin 375 metrekarelik bir alanda kurulacak. Otobüs duraklarının bulunduğu meydanı da içine alacak şekilde tasarlanan proje çevresinde, modern görünümlü bir saat kulesi, 250 metrekare kullanım alanı olan bir kafeterya, bin 650 metrekarelik tören alanı, yürüme yolları ve süs havuzları bulunacak. Merkez mahallelerde tamamlanan doğalgaz çalışmaları, bitmek üzere olan yeni belediye binası, yeraltına alınan elektrik telleri ve son olarak da kısa bir süre içinde başlayacağımız, "Darıca Kent Meydanı" ile, Darıca'nın çehresi tamamen değişmiş olacak. Darıca'nın modern bir kent olması yolundaki çabamız, bunda sonra da devam edecektir" dedi.

DARICA KENT MEYDANI YIKILDI; O HÜZÜNLENDİ
Yukarıdaki haber 01 Eylül 2020 tarihinde Darıca Belediyesi Basın Yayın birimi tarafından gazetelere servis edilmişti..

Aradan tam 13 yıl geçti ve yüzlerce kutlama ve etkinliklere ev sahipliği yapmış olan Darıca Kent Meydanı dün Muzaffer Bıyık'ın başkanlığı  yönetimindeki Belediye tarafından yıktırıldı.

Ve yine Darıca Belediyesi basın yayından Bülent Anar bu kez bu haberi sosyal medyadan "Yalan Dünya . Yıl 2008 Kent Meydanı ha bitti ha bitecek derken Yıl 2020 şimdi de yıkıldı gitti" şeklindeki hüzünlü bir ifade ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.