DARICA'DA CHP'DEN AK PARTİYE TRANSFER OLAN MECLİS ÜYELERİ

Siyaset 06.07.2020 - 19:02, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DARICA'DA CHP'DEN AK PARTİYE TRANSFER OLAN MECLİS ÜYELERİ

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde CHP’den seçildikten sonra istifa ettiklerini açıklayan Darıca Meclis Üyeleri Cevat Yalçın ve Göknur Bektaş bugün AK Parti’ye geçtiler.. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş bugün partisinin İl Binasında basın açıklaması düzenledi. İl yönetim kurulu toplantısından sonra yapılan açıklamaya Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da katıldı. Başkan Ellibeş CHP’den istifa eden Darıca Belediye Meclis üyeleri Cevat Yalçın ve Göknur Bektaş AK Parti saflarına katıldığını açıkladı. Toplantıda ilk konuşmayı gerçekleştiren İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Bugün mutlu bir günümüz. AK Parti bugüne kadar milletimizi teveccühü ile güzel hizmetler yaptı. İnancımız şudur ki bugünden sonra da milletimizin desteği ile güzel hizmetler yapmayı sürdürecek. AK Parti belediyecilik ile milletin gönlüne taht kurmuştur. Her seçimde tescillenerek görüyoruz. Bu anlayışla hizmetini sürdüren Darıca Belediyesi meclisine katılan iki isim ile birlikte çalışmaya devam edecektir. Darıca Belediyemizde Muzaffer Bey’in önderliğinde güzel işler yapıyor. Meclis üyelerinin katkısı yadsınamaz” dedi.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde CHP’den seçildikten sonra istifa ettiklerini açıklayan Darıca Meclis Üyeleri Cevat Yalçın ve Göknur Bektaş bugün AK Parti’ye geçtiler..

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş bugün partisinin İl Binasında basın açıklaması düzenledi. İl yönetim kurulu toplantısından sonra yapılan açıklamaya Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da katıldı. Başkan Ellibeş CHP’den istifa eden Darıca Belediye Meclis üyeleri Cevat Yalçın ve Göknur Bektaş AK Parti saflarına katıldığını açıkladı.

Toplantıda ilk konuşmayı gerçekleştiren İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Bugün mutlu bir günümüz. AK Parti bugüne kadar milletimizi teveccühü ile güzel hizmetler yaptı. İnancımız şudur ki bugünden sonra da milletimizin desteği ile güzel hizmetler yapmayı sürdürecek. AK Parti belediyecilik ile milletin gönlüne taht kurmuştur. Her seçimde tescillenerek görüyoruz. Bu anlayışla hizmetini sürdüren Darıca Belediyesi meclisine katılan iki isim ile birlikte çalışmaya devam edecektir. Darıca Belediyemizde Muzaffer Bey’in önderliğinde güzel işler yapıyor. Meclis üyelerinin katkısı yadsınamaz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.