ERKAN PETEKKAYA AMELİYAT OLDU

Magazin - Cemiyet 29.12.2021 - 19:25, Güncelleme: 29.12.2021 - 19:25
 

ERKAN PETEKKAYA AMELİYAT OLDU

KOCAELİ HABERİ
'Paramparca' ve son olarak final yapan 'Sana Söz' dizisinde rol alan oyuncu Erkan Petekkaya, böbreklerinden ameliyat oldu. Operasyonu, Kavacık'taki özel bir hastanede bu sabah gerçekleştirilen Petekkaya'nın ameliyatı, 1 saat 45 dakika sürdü. Snob Magazin'in haberine göre; Ünlü oyuncunun genel sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi. Erkan Petekkaya, geçtiğimiz haftalarda böbrek rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. 51 yaşındaki oyuncu, dört yıl önce de böbrek taşı nedeniyle ameliyat olmuştu.
KOCAELİ HABERİ

'Paramparca' ve son olarak final yapan 'Sana Söz' dizisinde rol alan oyuncu Erkan Petekkaya, böbreklerinden ameliyat oldu.

Operasyonu, Kavacık'taki özel bir hastanede bu sabah gerçekleştirilen Petekkaya'nın ameliyatı, 1 saat 45 dakika sürdü.

Snob Magazin'in haberine göre; Ünlü oyuncunun genel sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi. Erkan Petekkaya, geçtiğimiz haftalarda böbrek rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı.

51 yaşındaki oyuncu, dört yıl önce de böbrek taşı nedeniyle ameliyat olmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.