DARICA BELEDİYESİNİN ACI GÜNÜ!

Yaşam 27.10.2020 - 18:44, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DARICA BELEDİYESİNİN ACI GÜNÜ!

KOCAELİ HABERİ Darıca Belediyesi personeli Ahmet Çiftçi genç yaşta yaşama veda etti! Ahmet Çiftçi yaşamını yitirdi şeklindeki acı haberi Darıca Belediyesi Basın servisinden Bülent Anar sosyal medyadan "Darıca Farabi Hastanesi yoğun bakımda yatmakta olan belediye personeli arkadaşımız Ahmet ÇİFÇİ vefat etmiştir. Rabbim rahmet eylesin. Ailesine sabırlar versin." sözleri ile duyurdu.. Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz..

KOCAELİ HABERİ Darıca Belediyesi personeli Ahmet Çiftçi genç yaşta yaşama veda etti!

Ahmet Çiftçi yaşamını yitirdi şeklindeki acı haberi Darıca Belediyesi Basın servisinden Bülent Anar sosyal medyadan "Darıca Farabi Hastanesi yoğun bakımda yatmakta olan belediye personeli arkadaşımız Ahmet ÇİFÇİ vefat etmiştir. Rabbim rahmet eylesin. Ailesine sabırlar versin." sözleri ile duyurdu..

Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.