CHP VEKİLİ YILDIZLI DİLOVASI’NDA SOFRAYA KURULDU

Siyaset 04.05.2026 - 20:02, Güncelleme: 04.05.2026 - 20:02
 

CHP VEKİLİ YILDIZLI DİLOVASI’NDA SOFRAYA KURULDU

KOCAELİ HABERİ
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in talimatıyla CHP örgütleri 81 ilde bugün itibariyle sokağa indi. CHP Kocaeli İl Başkanlığının hazırladığı program kapsamında Kocaeli milletvekili Harun Özgür Yıldızlı Dilovası'na geldi.. CHP Dilovası İlçe Başkanı Semiha Meral Pırtı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Dilovası semt pazarına giden vekil Yıldızlı, pazarcı esnafının daveti üzerine sofralarına oturdu birlikte yemek yedi ve o anları sosyal medyadan şu sözlerle paylaştı; "Genel Merkezimiz tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak organize edilen saha çalışmalarımız kapsamında Dilovası ilçemizdeki vatandaşlarımızla buluştuk. Dilovası İlçe Başkanımız Semiha Meral Pırtı ve yöneticilerimizle birlikte yaptığımız ziyaretlerde halkımızın sorunlarını ve beklentilerini dinledik. Ülkemizde her geçen gün etkisini artıran derin yoksulluk her sokakta karşımıza çıkıyor. Alışveriş yapamayan halkımız, maliyetlerin sürekli artmasından bezmiş olan esnafımız, iş bulamayan gencimiz hepsi ekonomik sıkıntıdan şikayet ediyor. Halkın dayanacak gücü kalmadı, vakit kaybetmeden sandık gelmeli ve ülkemiz hak ettiği huzura ve bolluğa kavuşmalıdır."
KOCAELİ HABERİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in talimatıyla CHP örgütleri 81 ilde bugün itibariyle sokağa indi. CHP Kocaeli İl Başkanlığının hazırladığı program kapsamında Kocaeli milletvekili Harun Özgür Yıldızlı Dilovası'na geldi..

CHP Dilovası İlçe Başkanı Semiha Meral Pırtı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Dilovası semt pazarına giden vekil Yıldızlı, pazarcı esnafının daveti üzerine sofralarına oturdu birlikte yemek yedi ve o anları sosyal medyadan şu sözlerle paylaştı;
"Genel Merkezimiz tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak organize edilen saha çalışmalarımız kapsamında Dilovası ilçemizdeki vatandaşlarımızla buluştuk. Dilovası İlçe Başkanımız Semiha Meral Pırtı ve yöneticilerimizle birlikte yaptığımız ziyaretlerde halkımızın sorunlarını ve beklentilerini dinledik. Ülkemizde her geçen gün etkisini artıran derin yoksulluk her sokakta karşımıza çıkıyor. Alışveriş yapamayan halkımız, maliyetlerin sürekli artmasından bezmiş olan esnafımız, iş bulamayan gencimiz hepsi ekonomik sıkıntıdan şikayet ediyor. Halkın dayanacak gücü kalmadı, vakit kaybetmeden sandık gelmeli ve ülkemiz hak ettiği huzura ve bolluğa kavuşmalıdır."
yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.